1. Elektrische kachel
  2. Elektrische kachel-Kamer verwarming-Mini heater-1200 W-Blauw

Elektrische kachel-Kamer verwarming-Mini heater-1200 W-Blauw

4.5/5

Deze Elektrische kachel-Kamer verwarming-Mini heater-1200 W-Blauw is geschikt voor een ruimte tot 18 m². Je hebt de keuze uit 2 warmtestanden. De afmetingen van deze Elektrische kachel-Kamer verwarming-Mini heater-1200 W-Blauw zijn 12 cm breedte, 20 cm hoogte en 13 cm lengte. 

Specificaties Elektrische kachel-Kamer verwarming-Mini heater-1200 W-Blauw

Type heaterKeramische kachel
Vermogen1000 tot 1500 watt

 

KleurBlauw
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Elektrische kachel-Kamer verwarming-Mini heater-1200 W-Blauw

Met zijn elegante blauwe kleur en strakke design is deze elektrische kachel niet alleen een praktisch apparaat, maar ook een stijlvolle toevoeging aan elke kamer. Met een vermogen van 1200 W is deze mini heater in staat om snel en efficiënt een aangename warmte te verspreiden. Of je nu thuis bent, op kantoor of in een vakantiehuisje, deze kachel zorgt ervoor dat je altijd kunt genieten van een comfortabele temperatuur. Deze moderne keramische luchtverhitter is speciaal ontworpen om ruimtes tot 50m² te verwarmen. Dankzij de geavanceerde technologie en het gebruik van keramische elementen, kan de kachel de warmte gelijkmatig verspreiden en zorgt het voor een snelle opwarming van de ruimte. Met de handige draaiknop aan de zijkant kun je eenvoudig de gewenste temperatuur instellen, variërend van een zachte warmte tot een knusse hitte. Bovendien is de kachel voorzien van een oververhittingsbeveiliging, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over onveilige situaties. Met deze elektrische kachel hoef je nooit meer kou te lijden. Of het nu winter is of een koude herfstdag, deze mini heater staat altijd voor je klaar om je te verwarmen. Zet hem in de woonkamer, slaapkamer, studeerkamer of zelfs in de badkamer, en geniet van de gezellige sfeer en aangename warmte die deze kachel biedt. Met zijn compacte.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Elektrische kachel-Kamer verwarming-Mini heater-1200 W-Blauw

De Elektrische kachel-Kamer verwarming-Mini heater-1200 W-Blauw is geschikt voor ruimtes tot 18 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Elektrische kachel-Kamer verwarming-Mini heater-1200 W-Blauw wel of niet geschikt.

De Elektrische kachel-Kamer verwarming-Mini heater-1200 W-Blauw beschikt over 2 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Elektrische kachel-Kamer verwarming-Mini heater-1200 W-Blauw is een Keramische kachel. Het vermogen van deze Elektrische kachel-Kamer verwarming-Mini heater-1200 W-Blauw is 1000 tot 1500 watt.

De Elektrische kachel-Kamer verwarming-Mini heater-1200 W-Blauw heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Nee en heeft ventilatie: Ja.

De Elektrische kachel-Kamer verwarming-Mini heater-1200 W-Blauw is 12 cm breed, 20 cm hoog en 13 cm lang.

De plaatsing van de Elektrische kachel-Kamer verwarming-Mini heater-1200 W-Blauw is: Vrijstaand.