1. Elektrische kachel
  2. Keramische Verwarming InnovaGoods Heatpod Plug-in Stopcontactverwarming Mini-kachel

Keramische Verwarming InnovaGoods Heatpod Plug-in Stopcontactverwarming Mini-kachel

4.5/5

Deze Keramische Verwarming InnovaGoods Heatpod Plug-in Stopcontactverwarming Mini-kachel is geschikt voor een ruimte tot 15 m². Je hebt de keuze uit 2 warmtestanden. De afmetingen van deze Keramische Verwarming InnovaGoods Heatpod Plug-in Stopcontactverwarming Mini-kachel zijn 14.50 cm breedte, 17 cm hoogte en 9 cm lengte. 

Specificaties Keramische Verwarming InnovaGoods Heatpod Plug-in Stopcontactverwarming Mini-kachel

Type heaterKeramische kachel
Vermogen0 tot 500 watt

 

KleurZwart
PlaatsingWandcontactdoos

Omschrijving van de Keramische Verwarming InnovaGoods Heatpod Plug-in Stopcontactverwarming Mini-kachel

Wij presenteren u de Keramische Verwarming InnovaGoods Heatpod Plug-in Stopcontactverwarming Mini-kachel, de perfecte oplossing om warmte en comfort te brengen in elke ruimte van uw huis. Deze compacte verwarming is ontworpen met het oog op efficiëntie en gebruiksgemak, zodat u altijd kunt genieten van een aangename temperatuur, waar u ook bent. Deze mini-kachel is speciaal ontworpen om direct in het stopcontact te worden geplaatst, waardoor het geen extra ruimte in beslag neemt en gemakkelijk kan worden verplaatst naar elke gewenste locatie. Met zijn keramische verwarmingselement zorgt deze plug-in verwarming voor een efficiënte en snelle verwarming, waardoor u direct kunt genieten van de warmte die u nodig heeft. Dankzij de instelbare thermostaat kunt u eenvoudig de gewenste temperatuur instellen en met de handige timer kunt u de verwarming automatisch uitschakelen, wat energiebesparing bevordert. De Keramische Verwarming InnovaGoods Heatpod Plug-in Stopcontactverwarming Mini-kachel is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Met zijn moderne en compacte ontwerp past hij perfect in elke ruimte en voegt hij een vleugje elegantie toe aan uw interieur. Bovendien is deze mini-kachel voorzien van een oververhittingsbeveiliging en een kantelbeveiliging, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van uw huis. Dus waar wacht u nog op? Breng warmte en comfort in uw leven met deze.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Keramische Verwarming InnovaGoods Heatpod Plug-in Stopcontactverwarming Mini-kachel

De Keramische Verwarming InnovaGoods Heatpod Plug-in Stopcontactverwarming Mini-kachel is geschikt voor ruimtes tot 15 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Keramische Verwarming InnovaGoods Heatpod Plug-in Stopcontactverwarming Mini-kachel wel of niet geschikt.

De Keramische Verwarming InnovaGoods Heatpod Plug-in Stopcontactverwarming Mini-kachel beschikt over 2 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Keramische Verwarming InnovaGoods Heatpod Plug-in Stopcontactverwarming Mini-kachel is een Keramische kachel. Het vermogen van deze Keramische Verwarming InnovaGoods Heatpod Plug-in Stopcontactverwarming Mini-kachel is 0 tot 500 watt.

De Keramische Verwarming InnovaGoods Heatpod Plug-in Stopcontactverwarming Mini-kachel heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Ja.

De Keramische Verwarming InnovaGoods Heatpod Plug-in Stopcontactverwarming Mini-kachel is 14.50 cm breed, 17 cm hoog en 9 cm lang.

De plaatsing van de Keramische Verwarming InnovaGoods Heatpod Plug-in Stopcontactverwarming Mini-kachel is: Wandcontactdoos.