1. Elektrische kachel
  2. Monzana Keramische Ventilatorkachel -4 Standen

Monzana Keramische Ventilatorkachel -4 Standen

4.5/5

Deze Monzana Keramische Ventilatorkachel -4 Standen is geschikt voor een ruimte tot . Je hebt de keuze uit 4 warmtestanden. De afmetingen van deze Monzana Keramische Ventilatorkachel -4 Standen zijn 18 cm breedte, 44 cm hoogte en 22 cm lengte. 

Specificaties Monzana Keramische Ventilatorkachel -4 Standen

Type heaterKeramische kachel
Vermogen1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt

 

KleurWit
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Monzana Keramische Ventilatorkachel -4 Standen

Met de Monzana Keramische Ventilatorkachel -4 Standen ben je perfect uitgerust voor elk seizoen. Deze praktische 2-in-1 kachel zorgt met zijn krachtige vermogen van 2000 watt in een mum van tijd voor aangename warmte. Of het nu gaat om een koude winteravond of een frisse zomerochtend, deze ventilatorkachel biedt de perfecte oplossing. De ventilator heeft niet alleen 4 verschillende standen, waaronder een ventilatorstand, gemiddelde warmte, hoge warmte en de kostenbesparende ECO-stand, maar is ook voorzien van een dubbele tangentiële ventilator. Deze ventilator is niet alleen stil, maar zorgt ook voor een efficiënte luchtverdeling. Hierdoor kan de warmte gelijkmatig door de ruimte worden verspreid, waardoor je altijd kunt genieten van een comfortabele temperatuur. Naast de verschillende standen en de efficiënte ventilator, heeft deze keramische ventilatorkachel ook een timerfunctie van 1-12 uur en een handige nachtstand. Zo kun je de kachel naar wens instellen en hoef je je geen zorgen te maken dat hij de hele nacht aan blijft staan. Met de Monzana Keramische Ventilatorkachel -4 Standen ben je dus altijd verzekerd van de juiste warmte op het juiste moment.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Monzana Keramische Ventilatorkachel -4 Standen

De Monzana Keramische Ventilatorkachel -4 Standen is geschikt voor ruimtes tot . Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Monzana Keramische Ventilatorkachel -4 Standen wel of niet geschikt.

De Monzana Keramische Ventilatorkachel -4 Standen beschikt over 4 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Monzana Keramische Ventilatorkachel -4 Standen is een Keramische kachel. Het vermogen van deze Monzana Keramische Ventilatorkachel -4 Standen is 1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt.

De Monzana Keramische Ventilatorkachel -4 Standen heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Ja.

De Monzana Keramische Ventilatorkachel -4 Standen is 18 cm breed, 44 cm hoog en 22 cm lang.

De plaatsing van de Monzana Keramische Ventilatorkachel -4 Standen is: Vrijstaand.