1. Elektrische kachel
  2. Cecotec 6700 Keramische Kachel Ventilator Elektrische Verwarming

Cecotec 6700 Keramische Kachel Ventilator Elektrische Verwarming

4.5/5

Deze Cecotec 6700 Keramische Kachel Ventilator Elektrische Verwarming is geschikt voor een ruimte tot 20 m². Je hebt de keuze uit 2 warmtestanden. De afmetingen van deze Cecotec 6700 Keramische Kachel Ventilator Elektrische Verwarming zijn 0 cm breedte, 50 cm hoogte en 0 cm lengte. 

Specificaties Cecotec 6700 Keramische Kachel Ventilator Elektrische Verwarming

Type heaterKeramische kachel
Vermogen1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt

 

KleurWit
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Cecotec 6700 Keramische Kachel Ventilator Elektrische Verwarming

Met de Cecotec 6700 Keramische Kachel Ventilator Elektrische Verwarming haal je de perfecte bijverwarming in huis voor ruimtes tot wel 20 m2. Deze kachel is niet alleen geschikt voor in de woonkamer, maar ook ideaal voor op de slaapkamer of zelfs in de badkamer. Met zijn compacte formaat past hij gemakkelijk in elke ruimte en zorgt hij voor een aangename warmte. Deze elektrische verwarming beschikt over verschillende handige functies, waaronder de eco- en turbomodus. In de eco-modus wordt de temperatuur automatisch gereguleerd om energie te besparen, terwijl de turbomodus zorgt voor snelle en intense verwarming. Daarnaast heeft de kachel ook een ingebouwde ventilator, waardoor hij niet alleen verwarmt, maar ook voor verkoeling kan zorgen tijdens warme dagen. En dankzij de swingfunctie wordt de warmte gelijkmatig door de ruimte verspreid. Met de Cecotec 6700 Keramische Kachel Ventilator Elektrische Verwarming haal je niet alleen een efficiënte verwarming in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. De kachel is voorzien van een modern design en een handige draaiknop waarmee je eenvoudig de gewenste temperatuur en functie kunt instellen. Daarnaast is de kachel ook voorzien van een oververhittingsbeveiliging, zodat je altijd met een gerust hart kunt genieten van de warmte en comfort die deze verwarming biedt.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Cecotec 6700 Keramische Kachel Ventilator Elektrische Verwarming

De Cecotec 6700 Keramische Kachel Ventilator Elektrische Verwarming is geschikt voor ruimtes tot 20 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Cecotec 6700 Keramische Kachel Ventilator Elektrische Verwarming wel of niet geschikt.

De Cecotec 6700 Keramische Kachel Ventilator Elektrische Verwarming beschikt over 2 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Cecotec 6700 Keramische Kachel Ventilator Elektrische Verwarming is een Keramische kachel. Het vermogen van deze Cecotec 6700 Keramische Kachel Ventilator Elektrische Verwarming is 1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt.

De Cecotec 6700 Keramische Kachel Ventilator Elektrische Verwarming heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Ja.

De Cecotec 6700 Keramische Kachel Ventilator Elektrische Verwarming is 0 cm breed, 50 cm hoog en 0 cm lang.

De plaatsing van de Cecotec 6700 Keramische Kachel Ventilator Elektrische Verwarming is: Vrijstaand.

Vergelijk met andere kachels