1. Elektrische kachel
  2. MegaFox Paneelverwarming met WiFi Slimme Elektrische Verwarming Convectorkachel Afstandsbediening besturing

MegaFox Paneelverwarming met WiFi Slimme Elektrische Verwarming Convectorkachel Afstandsbediening besturing

4.5/5

Deze MegaFox Paneelverwarming met WiFi Slimme Elektrische Verwarming Convectorkachel Afstandsbediening besturing is geschikt voor een ruimte tot 40 m². Je hebt de keuze uit 3 warmtestanden. De afmetingen van deze MegaFox Paneelverwarming met WiFi Slimme Elektrische Verwarming Convectorkachel Afstandsbediening besturing zijn 62 cm breedte, 42.5 cm hoogte en 22 cm lengte. 

Specificaties MegaFox Paneelverwarming met WiFi Slimme Elektrische Verwarming Convectorkachel Afstandsbediening besturing

Type heaterStraalkachel
Vermogen1000 tot 1500 watt, 1500 tot 2000 watt

 

KleurWit
PlaatsingVrijstaand, Wandmontage

Omschrijving van de MegaFox Paneelverwarming met WiFi Slimme Elektrische Verwarming Convectorkachel Afstandsbediening besturing

Met de MegaFox Paneelverwarming met WiFi Slimme Elektrische Verwarming Convectorkachel Afstandsbediening besturing hoef je je geen zorgen meer te maken over hoge energieprijzen. Deze innovatieve verwarming is niet alleen effectief, maar ook zeer energiezuinig. Met zijn slimme functies en WiFi-connectiviteit kun je de temperatuur in elke ruimte van je huis eenvoudig regelen, waar je ook bent. Deze paneelverwarming is ontworpen met zowel stijl als functionaliteit in gedachten. Met zijn elegante, tijdloze ontwerp past hij perfect in elk interieur. Bovendien is hij verkrijgbaar in zowel klassiek zwart als stralend wit, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jouw smaak en stijl past. Niet alleen is deze paneelverwarming een esthetische toevoeging aan je huis, maar hij is ook uiterst praktisch. Met zijn convectortechnologie verwarmt hij elke ruimte snel en gelijkmatig, zodat je kunt genieten van een comfortabele en gezellige omgeving. Met de handige afstandsbediening kun je de temperatuur aanpassen en verschillende verwarmingsmodi selecteren, allemaal vanuit het comfort van je bank. Dus waar wacht je nog op? Verwarm je huis op een slimme en efficiënte manier met de MegaFox Paneelverwarming met WiFi Slimme Elektrische Verwarming Convectorkachel Afstandsbediening besturing.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de MegaFox Paneelverwarming met WiFi Slimme Elektrische Verwarming Convectorkachel Afstandsbediening besturing

De MegaFox Paneelverwarming met WiFi Slimme Elektrische Verwarming Convectorkachel Afstandsbediening besturing is geschikt voor ruimtes tot 40 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze MegaFox Paneelverwarming met WiFi Slimme Elektrische Verwarming Convectorkachel Afstandsbediening besturing wel of niet geschikt.

De MegaFox Paneelverwarming met WiFi Slimme Elektrische Verwarming Convectorkachel Afstandsbediening besturing beschikt over 3 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De MegaFox Paneelverwarming met WiFi Slimme Elektrische Verwarming Convectorkachel Afstandsbediening besturing is een Straalkachel. Het vermogen van deze MegaFox Paneelverwarming met WiFi Slimme Elektrische Verwarming Convectorkachel Afstandsbediening besturing is 1000 tot 1500 watt, 1500 tot 2000 watt.

De MegaFox Paneelverwarming met WiFi Slimme Elektrische Verwarming Convectorkachel Afstandsbediening besturing heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: .

De MegaFox Paneelverwarming met WiFi Slimme Elektrische Verwarming Convectorkachel Afstandsbediening besturing is 62 cm breed, 42.5 cm hoog en 22 cm lang.

De plaatsing van de MegaFox Paneelverwarming met WiFi Slimme Elektrische Verwarming Convectorkachel Afstandsbediening besturing is: Vrijstaand, Wandmontage.