1. Elektrische kachel
  2. Eurom Safe-t-Heater 2400 keramische kachel

Eurom Safe-t-Heater 2400 keramische kachel

4.5/5

Deze Eurom Safe-t-Heater 2400 keramische kachel is geschikt voor een ruimte tot . Je hebt de keuze uit 3 warmtestanden. De afmetingen van deze Eurom Safe-t-Heater 2400 keramische kachel zijn 13 cm breedte, 26 cm hoogte en 18 cm lengte. 

Specificaties Eurom Safe-t-Heater 2400 keramische kachel

Type heaterKeramische kachel
Vermogen2000 tot 2500 watt

 

KleurWIT | zwart
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Eurom Safe-t-Heater 2400 keramische kachel

De Eurom Safe-t-Heater 2400 keramische kachel is de perfecte oplossing om je huis snel en efficiënt te verwarmen. Met zijn geavanceerde keramische verwarmingselementen zorgt deze elektrische verwarming voor een optimale warmteafgifte. Deze elementen hebben de unieke eigenschap om warmte goed vast te houden en geleiden, waardoor je langer kunt genieten van een behaaglijke temperatuur. Deze kachel is voorzien van een krachtige ventilator die lucht langs de keramische elementen voert, waardoor deze snel opwarmt. De warme lucht wordt vervolgens gelijkmatig door de ruimte verspreid, zodat elke hoek van de kamer heerlijk verwarmd wordt. Dankzij de verstelbare thermostaat kun je eenvoudig de gewenste temperatuur instellen en behouden. Daarnaast is de Eurom Safe-t-Heater 2400 keramische kachel ook nog eens veilig in gebruik. Hij is uitgerust met een oververhittingsbeveiliging en een omvalbeveiliging, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van de warmte. Deze kachel is compact en draagbaar, waardoor je hem gemakkelijk kunt verplaatsen naar elke gewenste ruimte in huis. Kortom, met de Eurom Safe-t-Heater 2400 keramische kachel ben je verzekerd van een comfortabele en veilige warmtebron in huis.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Eurom Safe-t-Heater 2400 keramische kachel

De Eurom Safe-t-Heater 2400 keramische kachel is geschikt voor ruimtes tot . Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Eurom Safe-t-Heater 2400 keramische kachel wel of niet geschikt.

De Eurom Safe-t-Heater 2400 keramische kachel beschikt over 3 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Eurom Safe-t-Heater 2400 keramische kachel is een Keramische kachel. Het vermogen van deze Eurom Safe-t-Heater 2400 keramische kachel is 2000 tot 2500 watt.

De Eurom Safe-t-Heater 2400 keramische kachel heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De Eurom Safe-t-Heater 2400 keramische kachel is 13 cm breed, 26 cm hoog en 18 cm lang.

De plaatsing van de Eurom Safe-t-Heater 2400 keramische kachel is: Vrijstaand.