1. Ventilatorkachel
  2. Elektrische kachel Elektrische verwarming voor binnen 800W/1200W Heater Stopcontact Ventilatorkachel

Elektrische kachel Elektrische verwarming voor binnen 800W/1200W Heater Stopcontact Ventilatorkachel

4.5/5

Deze Elektrische kachel Elektrische verwarming voor binnen 800W/1200W Heater Stopcontact Ventilatorkachel is geschikt voor een ruimte tot 17 m². Je hebt de keuze uit 2 warmtestanden. De afmetingen van deze Elektrische kachel Elektrische verwarming voor binnen 800W/1200W Heater Stopcontact Ventilatorkachel zijn 13 cm breedte, 20 cm hoogte en 13 cm lengte. 

Specificaties Elektrische kachel Elektrische verwarming voor binnen 800W/1200W Heater Stopcontact Ventilatorkachel

Type heaterVentilatorkachel
Vermogen1000 tot 1500 watt

 

Kleurwit 2.0
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Elektrische kachel Elektrische verwarming voor binnen 800W/1200W Heater Stopcontact Ventilatorkachel

Onze elektrische kachel, de Elektrische verwarming voor binnen 800W/1200W Heater Stopcontact Ventilatorkachel, is de perfecte oplossing om je huis warm en gezellig te houden, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over hoge energierekeningen. Met de stijgende energieprijzen is het tijd om over te stappen op een goedkoper alternatief dat je huis net zo goed kan verwarmen! Deze elektrische kachel biedt twee warmtestanden, zodat je kunt kiezen voor de perfecte temperatuur die bij jouw behoeften past. Of je nu een kleine ruimte wilt opwarmen of een grotere kamer gezellig wilt maken, deze kachel is er klaar voor. Met een vermogen van 800W of 1200W kan hij snel en efficiënt verwarmen, waardoor je binnen enkele minuten kunt genieten van een aangename temperatuur. De compacte en duurzame vormgeving van deze kachel maakt hem ideaal voor gebruik in elke kamer van het huis. Of je hem nu in de woonkamer, slaapkamer of zelfs op kantoor plaatst, hij neemt minimale ruimte in beslag en past perfect bij elk interieur. Bovendien is deze kachel veilig te gebruiken, zodat je met een gerust hart kunt genieten van de warmte die hij biedt. Dus waarom zou je nog langer te veel betalen voor je gasrekening, als je kunt kiezen voor een voordeligere en efficiëntere verwarmingsoplossing? Haal vandaag nog onze elektrische kachel in huis en geniet van een warm en.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Elektrische kachel Elektrische verwarming voor binnen 800W/1200W Heater Stopcontact Ventilatorkachel

De Elektrische kachel Elektrische verwarming voor binnen 800W/1200W Heater Stopcontact Ventilatorkachel is geschikt voor ruimtes tot 17 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Elektrische kachel Elektrische verwarming voor binnen 800W/1200W Heater Stopcontact Ventilatorkachel wel of niet geschikt.

De Elektrische kachel Elektrische verwarming voor binnen 800W/1200W Heater Stopcontact Ventilatorkachel beschikt over 2 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Elektrische kachel Elektrische verwarming voor binnen 800W/1200W Heater Stopcontact Ventilatorkachel is een Ventilatorkachel. Het vermogen van deze Elektrische kachel Elektrische verwarming voor binnen 800W/1200W Heater Stopcontact Ventilatorkachel is 1000 tot 1500 watt.

De Elektrische kachel Elektrische verwarming voor binnen 800W/1200W Heater Stopcontact Ventilatorkachel heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Nee en heeft ventilatie: Nee.

De Elektrische kachel Elektrische verwarming voor binnen 800W/1200W Heater Stopcontact Ventilatorkachel is 13 cm breed, 20 cm hoog en 13 cm lang.

De plaatsing van de Elektrische kachel Elektrische verwarming voor binnen 800W/1200W Heater Stopcontact Ventilatorkachel is: Vrijstaand.