1. Ventilatorkachel
  2. NumberOne® Elektrische Kachel Mobiele Kachel Met Afstandsbediening

NumberOne® Elektrische Kachel Mobiele Kachel Met Afstandsbediening

4.5/5

Deze NumberOne® Elektrische Kachel Mobiele Kachel Met Afstandsbediening is geschikt voor een ruimte tot 29 m². Je hebt de keuze uit 2 warmtestanden. De afmetingen van deze NumberOne® Elektrische Kachel Mobiele Kachel Met Afstandsbediening zijn 13 cm breedte, 87 cm hoogte en 13 cm lengte. 

Specificaties NumberOne® Elektrische Kachel Mobiele Kachel Met Afstandsbediening

Type heaterVentilatorkachel
Vermogen1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt

 

KleurWit
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de NumberOne® Elektrische Kachel Mobiele Kachel Met Afstandsbediening

De NumberOne® Elektrische Kachel Mobiele Kachel Met Afstandsbediening is de perfecte oplossing voor het hele jaar door comfort. Met deze veelzijdige elektrische kachel kunt u niet alleen genieten van aangename warmte tijdens de koude wintermaanden, maar ook van verkoeling tijdens de warme zomermaanden. Deze slimme kachel combineert verwarmings- en koelfuncties in één apparaat, waardoor het de ideale keuze is voor elk seizoen. Deze elektrische kachel is niet alleen functioneel, maar ook prachtig ontworpen. Met zijn strakke en moderne uitstraling past hij perfect in elk interieur. Of u hem nu in de woonkamer, slaapkamer of kantoor plaatst, deze kachel voegt een vleugje stijl toe aan elke ruimte. Bovendien is hij ook nog eens mobiel, waardoor u hem eenvoudig kunt verplaatsen naar de gewenste locatie. Met de handige afstandsbediening kunt u de temperatuur en instellingen gemakkelijk aanpassen, zonder dat u op hoeft te staan van de bank of uw bureau. Met de NumberOne® Elektrische Kachel Mobiele Kachel Met Afstandsbediening geniet u van het beste van twee werelden: verwarming in de winter en verkoeling in de zomer. Dankzij zijn veelzijdigheid, prachtige ontwerp en handige functies is deze kachel een must-have voor iedereen die op zoek is naar comfort en gemak in elke seizoen.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de NumberOne® Elektrische Kachel Mobiele Kachel Met Afstandsbediening

De NumberOne® Elektrische Kachel Mobiele Kachel Met Afstandsbediening is geschikt voor ruimtes tot 29 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze NumberOne® Elektrische Kachel Mobiele Kachel Met Afstandsbediening wel of niet geschikt.

De NumberOne® Elektrische Kachel Mobiele Kachel Met Afstandsbediening beschikt over 2 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De NumberOne® Elektrische Kachel Mobiele Kachel Met Afstandsbediening is een Ventilatorkachel. Het vermogen van deze NumberOne® Elektrische Kachel Mobiele Kachel Met Afstandsbediening is 1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt.

De NumberOne® Elektrische Kachel Mobiele Kachel Met Afstandsbediening heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Ja.

De NumberOne® Elektrische Kachel Mobiele Kachel Met Afstandsbediening is 13 cm breed, 87 cm hoog en 13 cm lang.

De plaatsing van de NumberOne® Elektrische Kachel Mobiele Kachel Met Afstandsbediening is: Vrijstaand.