1. Ventilatorkachel
  2. Rowenta Instant Comfort SO6511 badkamer ventilatorkachel

Rowenta Instant Comfort SO6511 badkamer ventilatorkachel

4.5/5

Deze Rowenta Instant Comfort SO6511 badkamer ventilatorkachel is geschikt voor een ruimte tot 35 m². Je hebt de keuze uit 2 warmtestanden. De afmetingen van deze Rowenta Instant Comfort SO6511 badkamer ventilatorkachel zijn 140 cm breedte, 320 cm hoogte en 200 cm lengte. 

Specificaties Rowenta Instant Comfort SO6511 badkamer ventilatorkachel

Type heaterVentilatorkachel
Vermogen2000 tot 2500 watt

 

KleurGrijs
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Rowenta Instant Comfort SO6511 badkamer ventilatorkachel

De Rowenta Instant Comfort SO6511 badkamer ventilatorkachel biedt je snelle en krachtige verwarming, speciaal ontworpen voor de badkamer. Met zijn ECO-modus zorgt deze ventilatorkachel niet alleen voor een comfortabele temperatuur, maar ook voor energiebesparing. Geniet van de warmte terwijl je je ecologische voetafdruk verkleint. Deze badkamer ventilatorkachel is niet alleen efficiënt, maar ook stil en veilig. Dankzij het geluidsarme ontwerp kun je ontspannen in je badkamer zonder gestoord te worden door storende geluiden. Bovendien is de Rowenta Instant Comfort SO6511 uitgerust met een veiligheidsmechanisme dat de kachel automatisch uitschakelt bij oververhitting. Je kunt dus met een gerust hart genieten van de warmte in je badkamer, wetende dat je veiligheid voorop staat. Met de Rowenta Instant Comfort SO6511 badkamer ventilatorkachel haal je niet alleen een krachtige verwarmingsoplossing in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je badkamer. Het moderne design past perfect bij elke interieurstijl en voegt een vleugje elegantie toe aan je ruimte. Kortom, deze ventilatorkachel is de ideale keuze voor wie op zoek is naar snelle en efficiënte verwarming, met aandacht voor energiebesparing en veiligheid. Maak je badkamer helemaal compleet met de Rowenta Instant Comfort SO6511 badkamer ventilatorkachel!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Rowenta Instant Comfort SO6511 badkamer ventilatorkachel

De Rowenta Instant Comfort SO6511 badkamer ventilatorkachel is geschikt voor ruimtes tot 35 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Rowenta Instant Comfort SO6511 badkamer ventilatorkachel wel of niet geschikt.

De Rowenta Instant Comfort SO6511 badkamer ventilatorkachel beschikt over 2 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Rowenta Instant Comfort SO6511 badkamer ventilatorkachel is een Ventilatorkachel. Het vermogen van deze Rowenta Instant Comfort SO6511 badkamer ventilatorkachel is 2000 tot 2500 watt.

De Rowenta Instant Comfort SO6511 badkamer ventilatorkachel heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Ja.

De Rowenta Instant Comfort SO6511 badkamer ventilatorkachel is 140 cm breed, 320 cm hoog en 200 cm lang.

De plaatsing van de Rowenta Instant Comfort SO6511 badkamer ventilatorkachel is: Vrijstaand.