1. Ventilatorkachel
  2. TROTEC Elektrische kachel TDS 20 R

TROTEC Elektrische kachel TDS 20 R

4.5/5

Deze TROTEC Elektrische kachel TDS 20 R is geschikt voor een ruimte tot 33 m². Je hebt de keuze uit 2 warmtestanden. De afmetingen van deze TROTEC Elektrische kachel TDS 20 R zijn 19.50 cm breedte, 27 cm hoogte en 21 cm lengte. 

Specificaties TROTEC Elektrische kachel TDS 20 R

Type heaterVentilatorkachel
Vermogen2500 tot 3000 watt, 3000 tot 4000 watt

 

KleurWit / Zwart
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de TROTEC Elektrische kachel TDS 20 R

De TROTEC Elektrische kachel TDS 20 R is een onmisbaar apparaat voor iedereen die op zoek is naar directe en efficiënte warmte zonder de noodzaak van een luchtafvoer. Of het nu in uw huis, kantoor, werkplaats of garage is, deze elektrische kachel biedt u altijd een condensvrije warmteoplossing. Met zijn krachtige verwarmingselementen en instelbare thermostaat kunt u de gewenste temperatuur gemakkelijk regelen en een aangename omgeving creëren. Wat deze elektrische kachel echt bijzonder maakt, is zijn draagbaarheid. Dankzij het compacte ontwerp en de praktische handgreep kunt u hem eenvoudig verplaatsen en op elke gewenste plek neerzetten. Of u nu wilt genieten van warmte tijdens het werken in uw garage of ontspannen in uw woonkamer, deze kachel zorgt overal voor de perfecte temperatuur. Met de TROTEC Elektrische kachel TDS 20 R hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid. Het apparaat is uitgerust met een oververhittingsbeveiliging en een kantelbeveiliging, zodat u met een gerust hart kunt genieten van de warmte. Bovendien is de kachel voorzien van een geïntegreerde ventilator, waardoor de warmte gelijkmatig wordt verspreid en u snel en efficiënt kunt opwarmen. Kortom, met de TROTEC Elektrische kachel TDS 20 R haalt u een betrouwbare en.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de TROTEC Elektrische kachel TDS 20 R

De TROTEC Elektrische kachel TDS 20 R is geschikt voor ruimtes tot 33 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze TROTEC Elektrische kachel TDS 20 R wel of niet geschikt.

De TROTEC Elektrische kachel TDS 20 R beschikt over 2 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De TROTEC Elektrische kachel TDS 20 R is een Ventilatorkachel. Het vermogen van deze TROTEC Elektrische kachel TDS 20 R is 2500 tot 3000 watt, 3000 tot 4000 watt.

De TROTEC Elektrische kachel TDS 20 R heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Ja.

De TROTEC Elektrische kachel TDS 20 R is 19.50 cm breed, 27 cm hoog en 21 cm lang.

De plaatsing van de TROTEC Elektrische kachel TDS 20 R is: Vrijstaand.