1. Ventilatorkachel
  2. Euromac Safe-t Ventilatorkachel

Euromac Safe-t Ventilatorkachel

4.5/5

Deze Euromac Safe-t Ventilatorkachel is geschikt voor een ruimte tot 75 m². Je hebt de keuze uit 3 warmtestanden. De afmetingen van deze Euromac Safe-t Ventilatorkachel zijn 13 cm breedte, 25.50 cm hoogte en 19.50 cm lengte. 

Specificaties Euromac Safe-t Ventilatorkachel

Type heaterVentilatorkachel
Vermogen1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt

 

Kleurgroen
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Euromac Safe-t Ventilatorkachel

De Euromac Safe-t Ventilatorkachel is een innovatieve elektrische verwarming die jouw huis in een mum van tijd heerlijk warm maakt. Met zijn geavanceerde keramische verwarmingselementen zorgt deze kachel ervoor dat de warmte efficiënt wordt vastgehouden en gelijkmatig wordt verspreid. Het unieke ontwerp van de Euromac Safe-t Ventilatorkachel omvat een krachtige ventilator die lucht langs de keramische elementen voert, waardoor deze snel opwarmt. De warme lucht wordt vervolgens gelijkmatig door de ruimte verspreid, zodat je binnen een mum van tijd kunt genieten van een aangename temperatuur. Daarnaast is deze ventilatorkachel voorzien van een handige thermostaat, waarmee je de temperatuur naar wens kunt instellen. Hierdoor kun je altijd genieten van de perfecte warmte, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over oververhitting. De Euromac Safe-t Ventilatorkachel is niet alleen efficiënt en veilig, maar ook nog eens een stijlvolle toevoeging aan elk interieur.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Euromac Safe-t Ventilatorkachel

De Euromac Safe-t Ventilatorkachel is geschikt voor ruimtes tot 75 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Euromac Safe-t Ventilatorkachel wel of niet geschikt.

De Euromac Safe-t Ventilatorkachel beschikt over 3 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Euromac Safe-t Ventilatorkachel is een Ventilatorkachel. Het vermogen van deze Euromac Safe-t Ventilatorkachel is 1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt.

De Euromac Safe-t Ventilatorkachel heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: .

De Euromac Safe-t Ventilatorkachel is 13 cm breed, 25.50 cm hoog en 19.50 cm lang.

De plaatsing van de Euromac Safe-t Ventilatorkachel is: Vrijstaand.