1. Ventilatorkachel
  2. Rowenta Instant Comfort Compact SO2320 Ventilatorkachel

Rowenta Instant Comfort Compact SO2320 Ventilatorkachel

4.5/5

Deze Rowenta Instant Comfort Compact SO2320 Ventilatorkachel is geschikt voor een ruimte tot 20 m². Je hebt de keuze uit 2 warmtestanden. De afmetingen van deze Rowenta Instant Comfort Compact SO2320 Ventilatorkachel zijn 0 cm breedte, 0 cm hoogte en 0 cm lengte. 

Specificaties Rowenta Instant Comfort Compact SO2320 Ventilatorkachel

Type heaterVentilatorkachel
Vermogen1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt

 

KleurLicht Grijs | Donker Grijs
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Rowenta Instant Comfort Compact SO2320 Ventilatorkachel

De Rowenta Instant Comfort Compact kachel is de perfecte oplossing voor het snel en geruisloos verwarmen van de omringende lucht. Met zijn eenvoudig verstelbare warmtesnelheden tot wel 2000W, biedt deze kachel twee verwarmingsinstellingen waardoor je kunt kiezen tussen een geluidsarme modus voor langdurig gebruik, zoals tijdens het lezen, televisiekijken of slapen, en een max-instelling voor snelle en krachtige verwarmingsresultaten. Bovendien beschikt deze kachel over een handige koelfunctie, waardoor het apparaat ook als ventilator gebruikt kan worden tijdens warm weer. Het compacte formaat en het praktische handvat maken de Instant Comfort Compact ruimteverwarmer gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen. Of je nu thuis bent, op kantoor of op reis, je kunt altijd genieten van de perfecte temperatuur. Deze kachel combineert functionaliteit en gebruiksgemak in één apparaat. Met zijn stille werking en efficiënte verwarmingssysteem zorgt hij voor een aangename en comfortabele omgeving, waar je ook bent. Investeer in de Rowenta Instant Comfort Compact kachel en ervaar het gemak en de veelzijdigheid die het biedt.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Rowenta Instant Comfort Compact SO2320 Ventilatorkachel

De Rowenta Instant Comfort Compact SO2320 Ventilatorkachel is geschikt voor ruimtes tot 20 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Rowenta Instant Comfort Compact SO2320 Ventilatorkachel wel of niet geschikt.

De Rowenta Instant Comfort Compact SO2320 Ventilatorkachel beschikt over 2 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Rowenta Instant Comfort Compact SO2320 Ventilatorkachel is een Ventilatorkachel. Het vermogen van deze Rowenta Instant Comfort Compact SO2320 Ventilatorkachel is 1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt.

De Rowenta Instant Comfort Compact SO2320 Ventilatorkachel heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De Rowenta Instant Comfort Compact SO2320 Ventilatorkachel is 0 cm breed, 0 cm hoog en 0 cm lang.

De plaatsing van de Rowenta Instant Comfort Compact SO2320 Ventilatorkachel is: Vrijstaand.

Vergelijk met andere kachels