1. Ventilatorkachel
  2. Eurom EK Round Werkplaatskachel Elektrisch 3000

Eurom EK Round Werkplaatskachel Elektrisch 3000

4.5/5

Deze Eurom EK Round Werkplaatskachel Elektrisch 3000 is geschikt voor een ruimte tot 70 m². Je hebt de keuze uit 3 warmtestanden. De afmetingen van deze Eurom EK Round Werkplaatskachel Elektrisch 3000 zijn breedte, hoogte en lengte. 

Specificaties Eurom EK Round Werkplaatskachel Elektrisch 3000

Type heaterVentilatorkachel
Vermogen2500 tot 3000 watt, 3000 tot 4000 watt

 

Kleur
Plaatsing

Omschrijving van de Eurom EK Round Werkplaatskachel Elektrisch 3000

De Eurom EK 3000 Round is de perfecte werkplaatskachel voor degenen die op zoek zijn naar een betrouwbare en krachtige verwarmingsoplossing. Met 3000 watt aan vermogen kan deze elektrische kachel zelfs de koudste werkruimtes snel en efficiënt verwarmen. Wat deze kachel echt onderscheidt, is de stevige metalen omkasting die ervoor zorgt dat hij tegen een stootje kan. Of je hem nu in een drukke garage, een veeleisende werkplaats of in de industrie gebruikt, deze robuuste warmeluchtblazer is gebouwd om lang mee te gaan. Maar veiligheid staat altijd voorop, daarom is de EK 3000 Round voorzien van een omval- en oververhittingsbeveiliging. Zo hoef je je nooit zorgen te maken over mogelijke risico's. Om aan al je verwarmingsbehoeften te voldoen, biedt deze staande kachel 3 standen en een handige thermostaat. Hierdoor kun je de temperatuur in de ruimte nauwkeurig regelen en ervoor zorgen dat het altijd aangenaam warm is. Of je nu in de winter aan het klussen bent of gewoon een comfortabele werkomgeving nodig hebt, de Eurom EK 3000 Round is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige, duurzame en veilige werkplaatsverwarming.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Eurom EK Round Werkplaatskachel Elektrisch 3000

De Eurom EK Round Werkplaatskachel Elektrisch 3000 is geschikt voor ruimtes tot 70 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Eurom EK Round Werkplaatskachel Elektrisch 3000 wel of niet geschikt.

De Eurom EK Round Werkplaatskachel Elektrisch 3000 beschikt over 3 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Eurom EK Round Werkplaatskachel Elektrisch 3000 is een Ventilatorkachel. Het vermogen van deze Eurom EK Round Werkplaatskachel Elektrisch 3000 is 2500 tot 3000 watt, 3000 tot 4000 watt.

De Eurom EK Round Werkplaatskachel Elektrisch 3000 heeft de beschikking over een timer: . Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: .

De Eurom EK Round Werkplaatskachel Elektrisch 3000 is breed, hoog en lang.

De plaatsing van de Eurom EK Round Werkplaatskachel Elektrisch 3000 is: .