1. Ventilatorkachel
  2. Draagbare Elektrische ventilator met Afstandsbediening Keramische Ventilator3 Standen Timer Roterend

Draagbare Elektrische ventilator met Afstandsbediening Keramische Ventilator3 Standen Timer Roterend

4.5/5

Deze Draagbare Elektrische ventilator met Afstandsbediening Keramische Ventilator3 Standen Timer Roterend is geschikt voor een ruimte tot 16 m². Je hebt de keuze uit 3 warmtestanden. De afmetingen van deze Draagbare Elektrische ventilator met Afstandsbediening Keramische Ventilator3 Standen Timer Roterend zijn 16.40 cm breedte, 31.20 cm hoogte en 11.80 cm lengte. 

Specificaties Draagbare Elektrische ventilator met Afstandsbediening Keramische Ventilator3 Standen Timer Roterend

Type heaterVentilatorkachel
Vermogen1000 tot 1500 watt, 1500 tot 2000 watt

 

KleurZwart
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Draagbare Elektrische ventilator met Afstandsbediening Keramische Ventilator3 Standen Timer Roterend

Deze draagbare elektrische ventilator met afstandsbediening is een must-have voor iedereen die op zoek is naar verkoeling en comfort tijdens warme zomerdagen. Met zijn compacte formaat en krachtige prestaties is deze ventilator ideaal voor gebruik in kleine tot middelgrote ruimtes. Met een vermogen van 1500 watt kan deze keramische ventilator de lucht snel en efficiënt afkoelen, waardoor je direct verlichting krijgt van de hitte. Deze ventilator is voorzien van 3 verschillende standen, waardoor je kunt kiezen voor de perfecte luchtstroom die bij jouw behoeften past. De ingebouwde timerfunctie stelt je in staat om de ventilator automatisch uit te schakelen op de gewenste tijd, wat handig is als je bijvoorbeeld 's nachts verkoeling wilt terwijl je slaapt. Met de bijgeleverde afstandsbediening kun je de ventilator eenvoudig bedienen vanaf elke plek in de kamer, zonder dat je op hoeft te staan. Naast het bieden van verkoeling, kan deze ventilator ook dienen als een draaibare kachel. Met een draaibereik van 90° kan hij de hele ruimte vullen met een aangename warme bries. Dit maakt het een veelzijdig apparaat dat je het hele jaar door kunt gebruiken. Bovendien is deze ventilator uitgerust met verschillende veiligheidsfuncties, zoals oververhittingsbeveiliging en omvalbeveiliging, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van zijn prestaties. Kortom, deze.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Draagbare Elektrische ventilator met Afstandsbediening Keramische Ventilator3 Standen Timer Roterend

De Draagbare Elektrische ventilator met Afstandsbediening Keramische Ventilator3 Standen Timer Roterend is geschikt voor ruimtes tot 16 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Draagbare Elektrische ventilator met Afstandsbediening Keramische Ventilator3 Standen Timer Roterend wel of niet geschikt.

De Draagbare Elektrische ventilator met Afstandsbediening Keramische Ventilator3 Standen Timer Roterend beschikt over 3 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Draagbare Elektrische ventilator met Afstandsbediening Keramische Ventilator3 Standen Timer Roterend is een Ventilatorkachel. Het vermogen van deze Draagbare Elektrische ventilator met Afstandsbediening Keramische Ventilator3 Standen Timer Roterend is 1000 tot 1500 watt, 1500 tot 2000 watt.

De Draagbare Elektrische ventilator met Afstandsbediening Keramische Ventilator3 Standen Timer Roterend heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Ja.

De Draagbare Elektrische ventilator met Afstandsbediening Keramische Ventilator3 Standen Timer Roterend is 16.40 cm breed, 31.20 cm hoog en 11.80 cm lang.

De plaatsing van de Draagbare Elektrische ventilator met Afstandsbediening Keramische Ventilator3 Standen Timer Roterend is: Vrijstaand.

Vergelijk met andere kachels