1. Ventilatorkachel
  2. Rowenta SO6510 Balnea Silence Badkamerkachel

Rowenta SO6510 Balnea Silence Badkamerkachel

4.5/5

Deze Rowenta SO6510 Balnea Silence Badkamerkachel is geschikt voor een ruimte tot 30 m². Je hebt de keuze uit 2 warmtestanden. De afmetingen van deze Rowenta SO6510 Balnea Silence Badkamerkachel zijn 20 cm breedte, 32 cm hoogte en 23.50 cm lengte. 

Specificaties Rowenta SO6510 Balnea Silence Badkamerkachel

Type heaterVentilatorkachel
Vermogen2000 tot 2500 watt

 

Kleuraqua
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Rowenta SO6510 Balnea Silence Badkamerkachel

Met de Rowenta SO6510 Balnea Silence Badkamerkachel geniet je van krachtige en zorgeloze verwarming, zelfs in de badkamer. Deze kachel is veilig te gebruiken in vochtige ruimtes. Met twee eenvoudig aanpasbare instellingen kun je precies voldoen aan je behoeften. De geluidsarme instelling is ideaal voor langdurig en zuinig gebruik, bijvoorbeeld terwijl je aan het lezen bent, televisie kijkt of slaapt. De max-instelling zorgt ervoor dat je snel een ruimte kunt verwarmen. De kachel genereert voldoende warme lucht en verdeelt deze gelijkmatig door de ruimte met behulp van een ventilator, voor maximaal comfort. Daarnaast is de ventilator voorzien van een koeloptie, waardoor je kleine ruimtes in huis fris kunt houden tijdens de warmere maanden. Dankzij het compacte formaat en het ergonomische handvat is de kachel handig te vervoeren en op te bergen. Met de Rowenta SO6510 Balnea Silence Badkamerkachel haal je niet alleen een krachtige verwarmingsoplossing in huis, maar ook een stijlvol en praktisch apparaat.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Rowenta SO6510 Balnea Silence Badkamerkachel

De Rowenta SO6510 Balnea Silence Badkamerkachel is geschikt voor ruimtes tot 30 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Rowenta SO6510 Balnea Silence Badkamerkachel wel of niet geschikt.

De Rowenta SO6510 Balnea Silence Badkamerkachel beschikt over 2 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Rowenta SO6510 Balnea Silence Badkamerkachel is een Ventilatorkachel. Het vermogen van deze Rowenta SO6510 Balnea Silence Badkamerkachel is 2000 tot 2500 watt.

De Rowenta SO6510 Balnea Silence Badkamerkachel heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De Rowenta SO6510 Balnea Silence Badkamerkachel is 20 cm breed, 32 cm hoog en 23.50 cm lang.

De plaatsing van de Rowenta SO6510 Balnea Silence Badkamerkachel is: Vrijstaand.

Vergelijk met andere kachels