1. Ventilatorkachel
  2. Elektrische Kachel Keramische Verwarming Energiezuinige Heater Ventilatorkachel met Thermostaat Terrasverwarmer

Elektrische Kachel Keramische Verwarming Energiezuinige Heater Ventilatorkachel met Thermostaat Terrasverwarmer

4.5/5

Deze Elektrische Kachel Keramische Verwarming Energiezuinige Heater Ventilatorkachel met Thermostaat Terrasverwarmer is geschikt voor een ruimte tot . Je hebt de keuze uit 3 warmtestanden. De afmetingen van deze Elektrische Kachel Keramische Verwarming Energiezuinige Heater Ventilatorkachel met Thermostaat Terrasverwarmer zijn 10 cm breedte, 23.50 cm hoogte en 15 cm lengte. 

Specificaties Elektrische Kachel Keramische Verwarming Energiezuinige Heater Ventilatorkachel met Thermostaat Terrasverwarmer

Type heaterVentilatorkachel
Vermogen1000 tot 1500 watt, 1500 tot 2000 watt

 

KleurZwart
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Elektrische Kachel Keramische Verwarming Energiezuinige Heater Ventilatorkachel met Thermostaat Terrasverwarmer

Deze elektrische kachel is een must-have voor de koude wintermaanden. Met zijn nieuw energiezuinig model en speciaal ontworpen functies is deze kachel een ware aanwinst voor je portemonnee. De keramische verwarmingstechnologie zorgt voor een snelle en gelijkmatige warmteverspreiding in de ruimte, waardoor je snel kunt genieten van een aangename temperatuur. Met de ingebouwde thermostaat kun je eenvoudig de gewenste temperatuur instellen en behouden. Geen gedoe meer met constant opstaan om de temperatuur aan te passen, deze kachel doet het werk voor jou. Daarnaast is de kachel voorzien van een handige ventilatorkachel functie, waardoor hij ook in de zomermaanden gebruikt kan worden als luchtverfrisser. Deze elektrische kachel is niet alleen geschikt voor binnen, maar ook voor buiten. Hij kan dienen als terrasverwarmer tijdens gezellige avonden op het terras. Met zijn compacte formaat kun je hem gemakkelijk verplaatsen naar elke gewenste plek. Verwen jezelf en je portemonnee met deze energiezuinige elektrische kachel en geniet van een warme en comfortabele omgeving, waar je ook bent.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Elektrische Kachel Keramische Verwarming Energiezuinige Heater Ventilatorkachel met Thermostaat Terrasverwarmer

De Elektrische Kachel Keramische Verwarming Energiezuinige Heater Ventilatorkachel met Thermostaat Terrasverwarmer is geschikt voor ruimtes tot . Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Elektrische Kachel Keramische Verwarming Energiezuinige Heater Ventilatorkachel met Thermostaat Terrasverwarmer wel of niet geschikt.

De Elektrische Kachel Keramische Verwarming Energiezuinige Heater Ventilatorkachel met Thermostaat Terrasverwarmer beschikt over 3 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Elektrische Kachel Keramische Verwarming Energiezuinige Heater Ventilatorkachel met Thermostaat Terrasverwarmer is een Ventilatorkachel. Het vermogen van deze Elektrische Kachel Keramische Verwarming Energiezuinige Heater Ventilatorkachel met Thermostaat Terrasverwarmer is 1000 tot 1500 watt, 1500 tot 2000 watt.

De Elektrische Kachel Keramische Verwarming Energiezuinige Heater Ventilatorkachel met Thermostaat Terrasverwarmer heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Ja.

De Elektrische Kachel Keramische Verwarming Energiezuinige Heater Ventilatorkachel met Thermostaat Terrasverwarmer is 10 cm breed, 23.50 cm hoog en 15 cm lang.

De plaatsing van de Elektrische Kachel Keramische Verwarming Energiezuinige Heater Ventilatorkachel met Thermostaat Terrasverwarmer is: Vrijstaand.