1. Ventilatorkachel
  2. Rowenta Instant Comfort Compact SO2330 Ventilatorkachel

Rowenta Instant Comfort Compact SO2330 Ventilatorkachel

4.5/5

Deze Rowenta Instant Comfort Compact SO2330 Ventilatorkachel is geschikt voor een ruimte tot 30 m². Je hebt de keuze uit 2 warmtestanden. De afmetingen van deze Rowenta Instant Comfort Compact SO2330 Ventilatorkachel zijn 0 cm breedte, 270 cm hoogte en 270 cm lengte. 

Specificaties Rowenta Instant Comfort Compact SO2330 Ventilatorkachel

Type heaterVentilatorkachel
Vermogen2000 tot 2500 watt

 

KleurGrijs
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Rowenta Instant Comfort Compact SO2330 Ventilatorkachel

De Rowenta Instant Comfort Compact kachel biedt snel en geruisloos verwarmen van de omringende lucht. Met zijn eenvoudig verstelbare warmtesnelheden tot 2400W en twee verwarmingsinstellingen, heb je de keuze tussen een geluidsarme modus voor langdurig gebruik - perfect voor tijdens het lezen, televisiekijken of slapen - en een max-instelling voor snellere en krachtigere verwarmingsresultaten. Daarnaast heeft deze kachel ook een handige koelfunctie, waardoor hij in een ventilator verandert, ideaal voor warm weer. Dankzij het compacte formaat en het praktische handvat is de Instant Comfort Compact ruimteverwarmer gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen. Of je nu behoefte hebt aan een snelle verwarming of een langdurige, geruisloze warmte, deze kachel heeft het allemaal. Met zijn stijlvolle design past hij perfect in elke ruimte en zorgt hij voor een aangename en comfortabele omgeving. Bovendien is de Rowenta Instant Comfort Compact kachel energie-efficiënt, waardoor je ook nog eens bespaart op je energierekening. Kies voor comfort en gemak met de Rowenta Instant Comfort Compact kachel.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Rowenta Instant Comfort Compact SO2330 Ventilatorkachel

De Rowenta Instant Comfort Compact SO2330 Ventilatorkachel is geschikt voor ruimtes tot 30 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Rowenta Instant Comfort Compact SO2330 Ventilatorkachel wel of niet geschikt.

De Rowenta Instant Comfort Compact SO2330 Ventilatorkachel beschikt over 2 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Rowenta Instant Comfort Compact SO2330 Ventilatorkachel is een Ventilatorkachel. Het vermogen van deze Rowenta Instant Comfort Compact SO2330 Ventilatorkachel is 2000 tot 2500 watt.

De Rowenta Instant Comfort Compact SO2330 Ventilatorkachel heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De Rowenta Instant Comfort Compact SO2330 Ventilatorkachel is 0 cm breed, 270 cm hoog en 270 cm lang.

De plaatsing van de Rowenta Instant Comfort Compact SO2330 Ventilatorkachel is: Vrijstaand.