1. Ventilatorkachel
  2. Smart Connect Elektrische Kachel Temperatuur Display LSC Smart Kachel

Smart Connect Elektrische Kachel Temperatuur Display LSC Smart Kachel

4.5/5

Deze Smart Connect Elektrische Kachel Temperatuur Display LSC Smart Kachel is geschikt voor een ruimte tot 25 m². Je hebt de keuze uit 2 warmtestanden. De afmetingen van deze Smart Connect Elektrische Kachel Temperatuur Display LSC Smart Kachel zijn 9 cm breedte, 43 cm hoogte en 62 cm lengte. 

Specificaties Smart Connect Elektrische Kachel Temperatuur Display LSC Smart Kachel

Type heaterVentilatorkachel
Vermogen1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt

 

KleurWit
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Smart Connect Elektrische Kachel Temperatuur Display LSC Smart Kachel

Maak kennis met de LSC Smart Connect elektrische kachel met temperatuurdisplay. Verhoog het comfort in je huis met deze slimme kachel, zelfs terwijl je nog onderweg bent. Met zijn 2 verschillende verwarmingsstanden en antivriesmodus zorgt deze kachel ervoor dat je altijd de juiste warmte hebt. Maar dat is nog niet alles! Deze kachel is uitgerust met een handige timerfunctie, waarmee je precies kunt instellen wanneer je huis warm en gezellig moet zijn gedurende de hele herfst en winter. Het led-display van deze kachel biedt een duidelijk overzicht van de geactiveerde functies, zodat je altijd op de hoogte bent van de instellingen. Daarnaast heeft deze kachel een stijlvol design dat perfect past in elke ruimte, zonder misstaan. Met de LSC Smart Connect elektrische kachel kun je niet alleen genieten van een aangename temperatuur, maar ook van een moderne uitstraling in je interieur. Verwarm je huis op een slimme en stijlvolle manier met deze kachel en maak je klaar voor een comfortabele herfst en winter.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Smart Connect Elektrische Kachel Temperatuur Display LSC Smart Kachel

De Smart Connect Elektrische Kachel Temperatuur Display LSC Smart Kachel is geschikt voor ruimtes tot 25 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Smart Connect Elektrische Kachel Temperatuur Display LSC Smart Kachel wel of niet geschikt.

De Smart Connect Elektrische Kachel Temperatuur Display LSC Smart Kachel beschikt over 2 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Smart Connect Elektrische Kachel Temperatuur Display LSC Smart Kachel is een Ventilatorkachel. Het vermogen van deze Smart Connect Elektrische Kachel Temperatuur Display LSC Smart Kachel is 1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt.

De Smart Connect Elektrische Kachel Temperatuur Display LSC Smart Kachel heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Ja.

De Smart Connect Elektrische Kachel Temperatuur Display LSC Smart Kachel is 9 cm breed, 43 cm hoog en 62 cm lang.

De plaatsing van de Smart Connect Elektrische Kachel Temperatuur Display LSC Smart Kachel is: Vrijstaand.