1. Ventilatorkachel
  2. Nedis Badkamer verwarming2 Verwarmingsmodi X4

Nedis Badkamer verwarming2 Verwarmingsmodi X4

4.5/5

Deze Nedis Badkamer verwarming2 Verwarmingsmodi X4 is geschikt voor een ruimte tot . Je hebt de keuze uit warmtestanden. De afmetingen van deze Nedis Badkamer verwarming2 Verwarmingsmodi X4 zijn 56 cm breedte, 16 cm hoogte en 10 cm lengte. 

Specificaties Nedis Badkamer verwarming2 Verwarmingsmodi X4

Type heaterVentilatorkachel
Vermogen1000 tot 1500 watt

 

KleurGrijs
Plaatsing

Omschrijving van de Nedis Badkamer verwarming2 Verwarmingsmodi X4

Met de Nedis Badkamer verwarming2 Verwarmingsmodi X4 kunt u genieten van een heerlijk warme en comfortabele badkamer, zelfs tijdens de koudste winterdagen. Deze elektrische badkamerverwarming is ontworpen om snel en efficiënt een ruimte tot 12 m2 te verwarmen, zodat u kunt genieten van een aangename temperatuur terwijl u zich klaarmaakt voor een ontspannend bad of douche. De verwarming beschikt over twee verwarmingsstanden, namelijk 600 en 1200 watt, waardoor u de temperatuur naar uw persoonlijke voorkeur kunt aanpassen. Of u nu behoefte heeft aan een subtiele warmte of een krachtige verwarming, deze badkamerverwarming kan aan al uw behoeften voldoen. Bovendien is de Nedis Badkamer verwarming2 Verwarmingsmodi X4 voorzien van een stijlvol en compact ontwerp, waardoor het perfect past bij elke badkamerinrichting. Naast het bieden van warmte en comfort, zorgt deze badkamerverwarming ook voor uw veiligheid. Het apparaat is uitgerust met een oververhittingsbeveiliging, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele schade of ongelukken. Daarnaast is de verwarming ook voorzien van een handige timerfunctie, zodat u de verwarming automatisch kunt uitschakelen na een bepaalde tijd. Met de Nedis Badkamer verwarming2 Verwarmingsmodi X4 kunt u dus niet alleen genieten van een warme en gezellige badkamer, maar ook.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Nedis Badkamer verwarming2 Verwarmingsmodi X4

De Nedis Badkamer verwarming2 Verwarmingsmodi X4 is geschikt voor ruimtes tot . Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Nedis Badkamer verwarming2 Verwarmingsmodi X4 wel of niet geschikt.

De Nedis Badkamer verwarming2 Verwarmingsmodi X4 beschikt over warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Nedis Badkamer verwarming2 Verwarmingsmodi X4 is een Ventilatorkachel. Het vermogen van deze Nedis Badkamer verwarming2 Verwarmingsmodi X4 is 1000 tot 1500 watt.

De Nedis Badkamer verwarming2 Verwarmingsmodi X4 heeft de beschikking over een timer: . Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: .

De Nedis Badkamer verwarming2 Verwarmingsmodi X4 is 56 cm breed, 16 cm hoog en 10 cm lang.

De plaatsing van de Nedis Badkamer verwarming2 Verwarmingsmodi X4 is: .