1. Ventilatorkachel
  2. EQUATION Elektrische Wandverwarming CLAM

EQUATION Elektrische Wandverwarming CLAM

4.5/5

Deze EQUATION Elektrische Wandverwarming CLAM is geschikt voor een ruimte tot . Je hebt de keuze uit warmtestanden. De afmetingen van deze EQUATION Elektrische Wandverwarming CLAM zijn 56 cm breedte, 18.50 cm hoogte en 2.50 cm lengte. 

Specificaties EQUATION Elektrische Wandverwarming CLAM

Type heaterVentilatorkachel
Vermogen1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt

 

Kleur
Plaatsing

Omschrijving van de EQUATION Elektrische Wandverwarming CLAM

De EQUATION Elektrische Wandverwarming CLAM is een krachtige luchtverhitter met een vermogen van 2000 W, waarmee je moeiteloos een ruimte tot 20 m2 kunt verwarmen. Deze luchtverhitter is eenvoudig te installeren en kan gemakkelijk aan de muur gemonteerd worden. Dit maakt het ideaal voor montage boven de deur van je badkamer, waardoor je ruimte bespaart en toch kunt genieten van een aangename warmte. Met het handige weekprogramma van de EQUATION Elektrische Wandverwarming CLAM heb je elke ochtend bij het ontwaken al de perfecte temperatuur in je badkamer. Bovendien kun je de temperatuur in de kamer verhogen door de continue modus te gebruiken, waarmee je tot wel 12 uur kunt verwarmen zonder een ingestelde temperatuur. De ventilator van deze luchtverhitter is instelbaar met 3 vermogensstanden: 1000 W verwarming voor kamers tot 10 m², 2000 W verwarming voor kamers tot 20 m² of alleen ventilator. Met de meegeleverde afstandsbediening kun je eenvoudig het vermogen van de radiator aanpassen. EQUATION is ons merk dat gespecialiseerd is in verwarming, airconditioning, waterbehandeling en luchtbehandelingssystemen. Met de EQUATION Elektrische Wandverwarming CLAM kun je niet alleen je huis goed verwarmen, maar ook ventileren. Het zorgt ervoor dat je comfortabel kunt leven, met minimale emissies en energieverbruik. Deze luchtverh.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de EQUATION Elektrische Wandverwarming CLAM

De EQUATION Elektrische Wandverwarming CLAM is geschikt voor ruimtes tot . Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze EQUATION Elektrische Wandverwarming CLAM wel of niet geschikt.

De EQUATION Elektrische Wandverwarming CLAM beschikt over warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De EQUATION Elektrische Wandverwarming CLAM is een Ventilatorkachel. Het vermogen van deze EQUATION Elektrische Wandverwarming CLAM is 1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt.

De EQUATION Elektrische Wandverwarming CLAM heeft de beschikking over een timer: . Een aanpasbare thermostaat: en heeft ventilatie: .

De EQUATION Elektrische Wandverwarming CLAM is 56 cm breed, 18.50 cm hoog en 2.50 cm lang.

De plaatsing van de EQUATION Elektrische Wandverwarming CLAM is: .

Vergelijk met andere kachels