1. Infraroodkachel
  2. Ardes AR454B electrische verwarming Halogeen-elektrisch verwarmingstoestel Binnen1200 W

Ardes AR454B electrische verwarming Halogeen-elektrisch verwarmingstoestel Binnen1200 W

4.5/5

Deze Ardes AR454B electrische verwarming Halogeen-elektrisch verwarmingstoestel Binnen1200 W is geschikt voor een ruimte tot . Je hebt de keuze uit warmtestanden. De afmetingen van deze Ardes AR454B electrische verwarming Halogeen-elektrisch verwarmingstoestel Binnen1200 W zijn breedte, hoogte en lengte. 

Specificaties Ardes AR454B electrische verwarming Halogeen-elektrisch verwarmingstoestel Binnen1200 W

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen1000 tot 1500 watt

 

KleurZwart
Plaatsing

Omschrijving van de Ardes AR454B electrische verwarming Halogeen-elektrisch verwarmingstoestel Binnen1200 W

De Ardes AR454B elektrische verwarming is een krachtig en efficiënt verwarmingstoestel voor binnengebruik. Met zijn halogeen straler verwarmingselement zorgt hij voor een snelle en gelijkmatige verwarming van elke ruimte. De zwarte kleur van het toestel geeft het een moderne en stijlvolle uitstraling die perfect past in elk interieur. Met een verwarmingsvermogen van 1200 W kunt u er zeker van zijn dat u in een mum van tijd kunt genieten van een warme en comfortabele omgeving. Daarnaast heeft deze elektrische verwarming ook een verwarmingsvermogen van minimaal 400 W, waardoor u de temperatuur naar wens kunt aanpassen. Of u nu wat extra warmte nodig heeft op een koude winterdag of gewoon de temperatuur in uw kamer wilt regelen, deze Ardes AR454B elektrische verwarming is de perfecte keuze. Naast zijn indrukwekkende prestaties is dit verwarmingstoestel ook gemakkelijk te gebruiken. Het compacte formaat maakt het eenvoudig te verplaatsen en op te bergen, terwijl de bedieningsknoppen op het apparaat zelf zorgen voor een intuïtieve en moeiteloze bediening. Kortom, met de Ardes AR454B elektrische verwarming kunt u genieten van een warme en gezellige omgeving, ongeacht het seizoen.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Ardes AR454B electrische verwarming Halogeen-elektrisch verwarmingstoestel Binnen1200 W

De Ardes AR454B electrische verwarming Halogeen-elektrisch verwarmingstoestel Binnen1200 W is geschikt voor ruimtes tot . Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Ardes AR454B electrische verwarming Halogeen-elektrisch verwarmingstoestel Binnen1200 W wel of niet geschikt.

De Ardes AR454B electrische verwarming Halogeen-elektrisch verwarmingstoestel Binnen1200 W beschikt over warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Ardes AR454B electrische verwarming Halogeen-elektrisch verwarmingstoestel Binnen1200 W is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze Ardes AR454B electrische verwarming Halogeen-elektrisch verwarmingstoestel Binnen1200 W is 1000 tot 1500 watt.

De Ardes AR454B electrische verwarming Halogeen-elektrisch verwarmingstoestel Binnen1200 W heeft de beschikking over een timer: . Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: .

De Ardes AR454B electrische verwarming Halogeen-elektrisch verwarmingstoestel Binnen1200 W is breed, hoog en lang.

De plaatsing van de Ardes AR454B electrische verwarming Halogeen-elektrisch verwarmingstoestel Binnen1200 W is: .