1. Elektrische kachel
  2. Concept Keramische kachel Wandkachel LED-scherm Timer- QH4100

Concept Keramische kachel Wandkachel LED-scherm Timer- QH4100

4.5/5

Deze Concept Keramische kachel Wandkachel LED-scherm Timer- QH4100 is geschikt voor een ruimte tot 20 m². Je hebt de keuze uit 2 warmtestanden. De afmetingen van deze Concept Keramische kachel Wandkachel LED-scherm Timer- QH4100 zijn 0 cm breedte, 0 cm hoogte en 0 cm lengte. 

Specificaties Concept Keramische kachel Wandkachel LED-scherm Timer- QH4100

Type heaterKeramische kachel
Vermogen1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt

 

Kleurgrijs
PlaatsingWandmontage

Omschrijving van de Concept Keramische kachel Wandkachel LED-scherm Timer- QH4100

De QH4100 Concept Keramische kachel Wandkachel LED-scherm Timer is een revolutionair verwarmingsapparaat dat zorgt voor een aangename en comfortabele warmte in elke ruimte. Met zijn strakke en moderne grijze ontwerp, voorzien van een elegant glazen paneel, voegt deze kachel niet alleen warmte toe aan uw interieur, maar ook stijl en klasse. Deze elektrische verwarming is speciaal ontworpen voor ruimtes tot 20 m2, waardoor het perfect is voor kleinere kamers zoals slaapkamers, studeerkamers, kantoren of zelfs badkamers. Dankzij de vochtbestendigheid IP22 kan deze kachel veilig worden gebruikt in vochtige omgevingen zoals badkamers, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over mogelijke schade. Met het LED-scherm en de handige timerfunctie kunt u de temperatuur en de verwarmingstijd eenvoudig aanpassen aan uw behoeften. Stel uw gewenste temperatuur in en programmeer de timer om de kachel automatisch in- en uit te schakelen op de door u gewenste tijden. Zo kunt u altijd genieten van een warme en comfortabele omgeving, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het verbruik van energie. Met de QH4100 Concept Keramische kachel Wandkachel LED-scherm Timer haalt u niet alleen een efficiënte en betrouwbare verwarmingsoplossing in huis, maar ook een stijlvol en geavanceerd apparaat dat perfect past bij elk modern interieur. Geniet van de warmte en het comfort.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Concept Keramische kachel Wandkachel LED-scherm Timer- QH4100

De Concept Keramische kachel Wandkachel LED-scherm Timer- QH4100 is geschikt voor ruimtes tot 20 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Concept Keramische kachel Wandkachel LED-scherm Timer- QH4100 wel of niet geschikt.

De Concept Keramische kachel Wandkachel LED-scherm Timer- QH4100 beschikt over 2 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Concept Keramische kachel Wandkachel LED-scherm Timer- QH4100 is een Keramische kachel. Het vermogen van deze Concept Keramische kachel Wandkachel LED-scherm Timer- QH4100 is 1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt.

De Concept Keramische kachel Wandkachel LED-scherm Timer- QH4100 heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Ja.

De Concept Keramische kachel Wandkachel LED-scherm Timer- QH4100 is 0 cm breed, 0 cm hoog en 0 cm lang.

De plaatsing van de Concept Keramische kachel Wandkachel LED-scherm Timer- QH4100 is: Wandmontage.