1. Elektrische kachel
  2. Stopcontact kacheltje Plug-in heater + timer LED display

Stopcontact kacheltje Plug-in heater + timer LED display

4.5/5

Deze Stopcontact kacheltje Plug-in heater + timer LED display is geschikt voor een ruimte tot 10 m². Je hebt de keuze uit warmtestanden. De afmetingen van deze Stopcontact kacheltje Plug-in heater + timer LED display zijn breedte, hoogte en lengte. 

Specificaties Stopcontact kacheltje Plug-in heater + timer LED display

Type heaterKeramische kachel
Vermogen0 tot 500 watt, 500 tot 1000 watt

 

Kleurwit/zwart
Plaatsing

Omschrijving van de Stopcontact kacheltje Plug-in heater + timer LED display

Dit Stopcontact kacheltje Plug-in heater + timer LED display werkt sneller dan andere kacheltjes en is ideaal om ruimtes tot 10 m² snel en efficiënt te verwarmen. Het is ook perfect voor ruimtes zonder eigen verwarming, zoals op de camping of zelfs thuis. De thermostaat zorgt voor een constante en comfortabele temperatuur, waarbij je de gewenste temperatuur kunt instellen tussen 15 en 30 °C. Zodra de gewenste temperatuur is bereikt, houdt de thermostaat de kamer automatisch warm. Met de timer kun je de verwarmingstijd instellen, met een looptijd tot 12 uur. De bediening van dit kacheltje is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Met slechts 4 knoppen kun je de temperatuur en timer naar wens instellen. Het LED-display zorgt ervoor dat je altijd optimaal zicht hebt op je instellingen. Daarnaast is dit kacheltje ook handig voor onderweg, omdat het apparaat bijzonder licht is en nauwelijks ruimte inneemt. Het past gemakkelijk in kleine bagage, bijvoorbeeld voor snelle verwarming in een hotelkamer. Je kunt ook kiezen uit 2 ventilatorsnelheden voor een optimale luchtstroom. De temperatuur is traploos instelbaar tussen 15 en 30 °C, zodat je de perfecte warmte kunt creëren voor elke situatie.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Stopcontact kacheltje Plug-in heater + timer LED display

De Stopcontact kacheltje Plug-in heater + timer LED display is geschikt voor ruimtes tot 10 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Stopcontact kacheltje Plug-in heater + timer LED display wel of niet geschikt.

De Stopcontact kacheltje Plug-in heater + timer LED display beschikt over warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Stopcontact kacheltje Plug-in heater + timer LED display is een Keramische kachel. Het vermogen van deze Stopcontact kacheltje Plug-in heater + timer LED display is 0 tot 500 watt, 500 tot 1000 watt.

De Stopcontact kacheltje Plug-in heater + timer LED display heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De Stopcontact kacheltje Plug-in heater + timer LED display is breed, hoog en lang.

De plaatsing van de Stopcontact kacheltje Plug-in heater + timer LED display is: .