1. Elektrische kachel
  2. Handy Heater Straalkachel

Handy Heater Straalkachel

4.5/5

Deze Handy Heater Straalkachel is geschikt voor een ruimte tot 10 m². Je hebt de keuze uit 18 warmtestanden. De afmetingen van deze Handy Heater Straalkachel zijn 8.50 cm breedte, 15 cm hoogte en 9.50 cm lengte. 

Specificaties Handy Heater Straalkachel

Type heaterStraalkachel
Vermogen0 tot 500 watt

 

KleurZwart
PlaatsingWandcontactdoos

Omschrijving van de Handy Heater Straalkachel

Met de Handy Heater Straalkachel kunt u eenvoudig en draadloos elke ruimte in uw huis, camper, caravan of kantoor verwarmen. Deze handige verwarming is compact en gemakkelijk te gebruiken, waardoor u altijd kunt genieten van een warme en comfortabele omgeving, waar u ook bent. Of het nu gaat om een koude winteravond thuis op de bank, een gezellige kampeervakantie in de natuur, of een productieve werkdag op kantoor, de Handy Heater is uw betrouwbare verwarmingspartner. Met zijn moderne en slanke ontwerp past de Handy Heater moeiteloos in elke omgeving. Dankzij het draadloze ontwerp kunt u deze straalkachel gemakkelijk verplaatsen en gebruiken waar u maar wilt. Het apparaat is voorzien van een slimme thermostaat die automatisch de temperatuur regelt, zodat u altijd de gewenste warmte krijgt zonder energie te verspillen. Daarnaast heeft de Handy Heater een ingebouwde timerfunctie, waarmee u de verwarming kunt instellen om automatisch uit te schakelen na een bepaalde tijd. Dit zorgt niet alleen voor extra gemak, maar helpt ook om energie te besparen. De Handy Heater Straalkachel is de ideale oplossing voor iedereen die op zoek is naar draagbare en efficiënte verwarming. Met zijn veelzijdigheid en gebruiksgemak kunt u nu altijd genieten van een aangename temperatuur, waar u ook bent. Voeg deze innovatieve straalkachel toe aan uw huishouden en ervaar het comfort en gemak dat het biedt.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Handy Heater Straalkachel

De Handy Heater Straalkachel is geschikt voor ruimtes tot 10 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Handy Heater Straalkachel wel of niet geschikt.

De Handy Heater Straalkachel beschikt over 18 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Handy Heater Straalkachel is een Straalkachel. Het vermogen van deze Handy Heater Straalkachel is 0 tot 500 watt.

De Handy Heater Straalkachel heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De Handy Heater Straalkachel is 8.50 cm breed, 15 cm hoog en 9.50 cm lang.

De plaatsing van de Handy Heater Straalkachel is: Wandcontactdoos.