1. Elektrische kachel
  2. PTC ceramic electric heater, 3kW

PTC ceramic electric heater, 3kW

4.5/5

Deze PTC ceramic electric heater, 3kW is geschikt voor een ruimte tot . Je hebt de keuze uit 3 warmtestanden. De afmetingen van deze PTC ceramic electric heater, 3kW zijn 26.50 cm breedte, 21 cm hoogte en lengte. 

Specificaties PTC ceramic electric heater, 3kW

Type heaterKeramische kachel
Vermogen2500 tot 3000 watt, 3000 tot 4000 watt

 

Kleurzwart
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de PTC ceramic electric heater, 3kW

De PTC keramische elektrische kachel, 3 kW, met modelnummer 90-063 Neo, is een efficiënte warmtebron die perfect is voor het verwarmen van garages, werkplaatsen, winkels en andere kamers. Met zijn PTC keramisch verwarmingselement heeft deze kachel een langere levensduur dan traditionele verwarmingstoestellen. Daarnaast zorgt de krachtige luchtstroom ervoor dat de warmte snel en gelijkmatig over een grote afstand wordt verspreid. Wat deze kachel echt bijzonder maakt, is zijn stille werking zonder onaangename geuren of dampen. Bovendien verbruikt hij weinig energie, waardoor hij zowel milieuvriendelijk als kosteneffectief is. Het model 90-063 biedt twee verwarmingsstanden (laag/hoog) en een ventilatorstand, waardoor je de warmte naar wens kunt regelen. Daarnaast is de hoek van de kachel verstelbaar en beschikt hij over een handige ergonomische handgreep voor eenvoudig gebruik. De Neo kachel is niet alleen functioneel, maar ook duurzaam. De behuizing is gemaakt van gepoedercoat metaal, waardoor hij bestand is tegen roest en lang meegaat. Met deze PTC keramische elektrische kachel haal je een betrouwbare, efficiënte en duurzame verwarmingsoplossing in huis.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de PTC ceramic electric heater, 3kW

De PTC ceramic electric heater, 3kW is geschikt voor ruimtes tot . Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze PTC ceramic electric heater, 3kW wel of niet geschikt.

De PTC ceramic electric heater, 3kW beschikt over 3 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De PTC ceramic electric heater, 3kW is een Keramische kachel. Het vermogen van deze PTC ceramic electric heater, 3kW is 2500 tot 3000 watt, 3000 tot 4000 watt.

De PTC ceramic electric heater, 3kW heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Ja.

De PTC ceramic electric heater, 3kW is 26.50 cm breed, 21 cm hoog en lang.

De plaatsing van de PTC ceramic electric heater, 3kW is: Vrijstaand.

Vergelijk met andere kachels