1. Elektrische kachel
  2. Benson PaneelverwarmingGlas

Benson PaneelverwarmingGlas

4.5/5

Deze Benson PaneelverwarmingGlas is geschikt voor een ruimte tot . Je hebt de keuze uit 2 warmtestanden. De afmetingen van deze Benson PaneelverwarmingGlas zijn breedte, hoogte en lengte. 

Specificaties Benson PaneelverwarmingGlas

Type heaterStraalkachel
Vermogen1000 tot 1500 watt, 1500 tot 2000 watt

 

Kleur
Plaatsing

Omschrijving van de Benson PaneelverwarmingGlas

De Benson PaneelverwarmingGlas is de perfecte toevoeging aan elk huis of kantoor. Met zijn elegante en strakke design voegt het niet alleen warmte toe aan de ruimte, maar ook stijl. Deze paneelverwarming is uitgerust met een krachtig verwarmingsvermogen van 1500W, waardoor het moeiteloos een oppervlakte van wel 20 m2 kan verwarmen. Naast zijn indrukwekkende prestaties biedt de Benson PaneelverwarmingGlas ook een hoog niveau van veiligheid en gemak. De regelbare thermostaat stelt gebruikers in staat om de gewenste temperatuur nauwkeurig in te stellen en te behouden, waardoor een comfortabele omgeving wordt gecreëerd. Daarnaast is de paneelverwarming voorzien van een oververhittingsbeveiliging, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over mogelijke risico's. De Benson PaneelverwarmingGlas is niet alleen functioneel, maar ook een esthetisch genot. Met zijn glazen afwerking voegt het een vleugje moderniteit toe aan elke ruimte. Of u nu een slaapkamer, woonkamer, kantoor of badkamer wilt verwarmen, deze paneelverwarming zorgt voor een comfortabele temperatuur en een stijlvolle uitstraling. Maak uw huis of kantoor compleet met de Benson PaneelverwarmingGlas en geniet van de warmte en het comfort dat het biedt.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Benson PaneelverwarmingGlas

De Benson PaneelverwarmingGlas is geschikt voor ruimtes tot . Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Benson PaneelverwarmingGlas wel of niet geschikt.

De Benson PaneelverwarmingGlas beschikt over 2 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Benson PaneelverwarmingGlas is een Straalkachel. Het vermogen van deze Benson PaneelverwarmingGlas is 1000 tot 1500 watt, 1500 tot 2000 watt.

De Benson PaneelverwarmingGlas heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De Benson PaneelverwarmingGlas is breed, hoog en lang.

De plaatsing van de Benson PaneelverwarmingGlas is: .