1. Elektrische kachel
  2. GoudenGracht Elektrische Kachel Design Elektrische Kachel Compact Energiezuinig Openhaard effect

GoudenGracht Elektrische Kachel Design Elektrische Kachel Compact Energiezuinig Openhaard effect

4.5/5

Deze GoudenGracht Elektrische Kachel Design Elektrische Kachel Compact Energiezuinig Openhaard effect is geschikt voor een ruimte tot 20 m². Je hebt de keuze uit 2 warmtestanden. De afmetingen van deze GoudenGracht Elektrische Kachel Design Elektrische Kachel Compact Energiezuinig Openhaard effect zijn breedte, hoogte en lengte. 

Specificaties GoudenGracht Elektrische Kachel Design Elektrische Kachel Compact Energiezuinig Openhaard effect

Type heaterKeramische kachel
Vermogen1000 tot 1500 watt, 1500 tot 2000 watt

 

KleurZwart
Plaatsing

Omschrijving van de GoudenGracht Elektrische Kachel Design Elektrische Kachel Compact Energiezuinig Openhaard effect

De GoudenGracht Elektrische Kachel is een ware eyecatcher in jouw interieur. Met zijn elegante design en strakke lijnen voegt deze compacte elektrische kachel een vleugje moderniteit toe aan elke ruimte. Maar deze kachel is niet alleen mooi om naar te kijken, hij is ook ontzettend energiezuinig. Dankzij de keramische technologie wordt de warmte gelijkmatig verspreid, waardoor je minder energie nodig hebt om de gewenste temperatuur te bereiken. Daarnaast heeft deze kachel een uniek openhaard effect, waardoor je kunt genieten van de gezelligheid en warmte van een echte openhaard, zonder de rommel en het gedoe van houtblokken. Het realistische vlameffect zorgt voor een sfeervolle ambiance in elke kamer. Of je nu lekker wilt ontspannen met een goed boek of een gezellige avond met vrienden wilt doorbrengen, de GoudenGracht Elektrische Kachel creëert de perfecte setting. Met de nieuwste technologische innovaties en een compact formaat is deze kachel een must-have voor iedereen die op zoek is naar een combinatie van stijl, functionaliteit en energiezuinigheid. De GoudenGracht Elektrische Kachel is de ideale oplossing voor het verwarmen van kleine tot middelgrote ruimtes, zoals woonkamers, slaapkamers, kantoren of zelfs caravan. Met zijn gebruiksvriendelijke bediening en programmeerbare timer kun je de kachel eenvoudig aanpassen aan jouw persoonlijke behoeften. Investeer in comfort en stijl.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de GoudenGracht Elektrische Kachel Design Elektrische Kachel Compact Energiezuinig Openhaard effect

De GoudenGracht Elektrische Kachel Design Elektrische Kachel Compact Energiezuinig Openhaard effect is geschikt voor ruimtes tot 20 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze GoudenGracht Elektrische Kachel Design Elektrische Kachel Compact Energiezuinig Openhaard effect wel of niet geschikt.

De GoudenGracht Elektrische Kachel Design Elektrische Kachel Compact Energiezuinig Openhaard effect beschikt over 2 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De GoudenGracht Elektrische Kachel Design Elektrische Kachel Compact Energiezuinig Openhaard effect is een Keramische kachel. Het vermogen van deze GoudenGracht Elektrische Kachel Design Elektrische Kachel Compact Energiezuinig Openhaard effect is 1000 tot 1500 watt, 1500 tot 2000 watt.

De GoudenGracht Elektrische Kachel Design Elektrische Kachel Compact Energiezuinig Openhaard effect heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Ja.

De GoudenGracht Elektrische Kachel Design Elektrische Kachel Compact Energiezuinig Openhaard effect is breed, hoog en lang.

De plaatsing van de GoudenGracht Elektrische Kachel Design Elektrische Kachel Compact Energiezuinig Openhaard effect is: .