1. Elektrische kachel
  2. Keramische kachelElektrische verwarming Elektrische kachel Straalkachel

Keramische kachelElektrische verwarming Elektrische kachel Straalkachel

4.5/5

Deze Keramische kachelElektrische verwarming Elektrische kachel Straalkachel is geschikt voor een ruimte tot 30 m². Je hebt de keuze uit 3 warmtestanden. De afmetingen van deze Keramische kachelElektrische verwarming Elektrische kachel Straalkachel zijn 14.7 cm breedte, 23 cm hoogte en 20.4 cm lengte. 

Specificaties Keramische kachelElektrische verwarming Elektrische kachel Straalkachel

Type heaterKeramische kachel
Vermogen1000 tot 1500 watt, 1500 tot 2000 watt

 

KleurZwart
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Keramische kachelElektrische verwarming Elektrische kachel Straalkachel

De keramische kachelElektrische verwarming Elektrische kachel Straalkachel is een betrouwbare metgezel tijdens de koude winterdagen. Met zijn krachtige verwarmingsfunctie zorgt deze kachel voor een aangename en comfortabele temperatuur in jouw huis. Of je nu wilt genieten van een warme avond op de bank of de kou wilt verdrijven uit je slaapkamer, deze kachel biedt de perfecte oplossing. Met zijn moderne en strakke design past deze keramische kachel perfect in elk interieur. De kachel is uitgerust met een elektrische verwarmingstechnologie, waardoor hij snel en efficiënt warmte verspreidt. De stralingswarmte zorgt ervoor dat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld en je snel kunt genieten van een gezellige omgeving. Daarnaast beschikt de kachel over verschillende warmtestanden, zodat je de temperatuur naar wens kunt aanpassen. Naast zijn verwarmingsfunctie heeft deze kachel nog meer te bieden. Hij is voorzien van een handige timerfunctie, waarmee je de kachel eenvoudig kunt instellen op de gewenste verwarmingstijd. Zo kun je bijvoorbeeld de kachel alvast inschakelen voordat je thuiskomt, zodat je direct kunt genieten van een verwarmde ruimte. Bovendien is de kachel veilig in gebruik, dankzij de oververhittingsbeveiliging en de automatische uitschakelfunctie bij omvallen. Met de keramische kachelElektrische verwarming Elektrische kachel Straalkachel ha.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Keramische kachelElektrische verwarming Elektrische kachel Straalkachel

De Keramische kachelElektrische verwarming Elektrische kachel Straalkachel is geschikt voor ruimtes tot 30 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Keramische kachelElektrische verwarming Elektrische kachel Straalkachel wel of niet geschikt.

De Keramische kachelElektrische verwarming Elektrische kachel Straalkachel beschikt over 3 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Keramische kachelElektrische verwarming Elektrische kachel Straalkachel is een Keramische kachel. Het vermogen van deze Keramische kachelElektrische verwarming Elektrische kachel Straalkachel is 1000 tot 1500 watt, 1500 tot 2000 watt.

De Keramische kachelElektrische verwarming Elektrische kachel Straalkachel heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Ja.

De Keramische kachelElektrische verwarming Elektrische kachel Straalkachel is 14.7 cm breed, 23 cm hoog en 20.4 cm lang.

De plaatsing van de Keramische kachelElektrische verwarming Elektrische kachel Straalkachel is: Vrijstaand.