1. Elektrische kachel
  2. Cecotec Keramische Kachel 90º Oscillerend Design ventilatorkachel Met regelbare thermostaat

Cecotec Keramische Kachel 90º Oscillerend Design ventilatorkachel Met regelbare thermostaat

4.5/5

Deze Cecotec Keramische Kachel 90º Oscillerend Design ventilatorkachel Met regelbare thermostaat is geschikt voor een ruimte tot 20 m². Je hebt de keuze uit 2 warmtestanden. De afmetingen van deze Cecotec Keramische Kachel 90º Oscillerend Design ventilatorkachel Met regelbare thermostaat zijn 11 cm breedte, 25 cm hoogte en 17 cm lengte. 

Specificaties Cecotec Keramische Kachel 90º Oscillerend Design ventilatorkachel Met regelbare thermostaat

Type heaterKeramische kachel
Vermogen1000 tot 1500 watt, 1500 tot 2000 watt

 

KleurWit - 05309
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Cecotec Keramische Kachel 90º Oscillerend Design ventilatorkachel Met regelbare thermostaat

Met zijn 90º oscillerende design zorgt deze ventilatorkachel ervoor dat warme lucht gelijkmatig door de ruimte wordt verspreid. De regelbare thermostaat stelt je in staat om de gewenste temperatuur in te stellen en te behouden. Of je nu in de woonkamer, slaapkamer of kantoor bent, deze kachel biedt de nodige warmte en comfort tijdens de koude wintermaanden. De Cecotec Keramische Kachel is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Met zijn moderne ontwerp past hij perfect in elk interieur. Daarnaast is hij uitgerust met een handige timerfunctie, waarmee je de kachel automatisch kunt uitschakelen na een bepaalde tijd. Dit bespaart energie en zorgt ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over het vergeten van het uitzetten van de kachel. Met zijn compacte formaat en draagbaarheid is deze ventilatorkachel gemakkelijk te verplaatsen naar elke gewenste plek in huis. Daarnaast is hij voorzien van een oververhittingsbeveiliging, zodat je met een gerust hart van de warmte kunt genieten, zonder je zorgen te maken over mogelijke risico's. Kortom, de Cecotec Keramische Kachel is een betrouwbare en efficiënte oplossing om de winterse kou te trotseren en een aangename sfeer te creëren in elke ruimte.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Cecotec Keramische Kachel 90º Oscillerend Design ventilatorkachel Met regelbare thermostaat

De Cecotec Keramische Kachel 90º Oscillerend Design ventilatorkachel Met regelbare thermostaat is geschikt voor ruimtes tot 20 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Cecotec Keramische Kachel 90º Oscillerend Design ventilatorkachel Met regelbare thermostaat wel of niet geschikt.

De Cecotec Keramische Kachel 90º Oscillerend Design ventilatorkachel Met regelbare thermostaat beschikt over 2 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Cecotec Keramische Kachel 90º Oscillerend Design ventilatorkachel Met regelbare thermostaat is een Keramische kachel. Het vermogen van deze Cecotec Keramische Kachel 90º Oscillerend Design ventilatorkachel Met regelbare thermostaat is 1000 tot 1500 watt, 1500 tot 2000 watt.

De Cecotec Keramische Kachel 90º Oscillerend Design ventilatorkachel Met regelbare thermostaat heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Ja.

De Cecotec Keramische Kachel 90º Oscillerend Design ventilatorkachel Met regelbare thermostaat is 11 cm breed, 25 cm hoog en 17 cm lang.

De plaatsing van de Cecotec Keramische Kachel 90º Oscillerend Design ventilatorkachel Met regelbare thermostaat is: Vrijstaand.