1. Elektrische kachel
  2. CozyBathroom BadkamerkachelDraagbaar Badkamerkachel elektrisch

CozyBathroom BadkamerkachelDraagbaar Badkamerkachel elektrisch

4.5/5

Deze CozyBathroom BadkamerkachelDraagbaar Badkamerkachel elektrisch is geschikt voor een ruimte tot 20 m². Je hebt de keuze uit 1 warmtestanden. De afmetingen van deze CozyBathroom BadkamerkachelDraagbaar Badkamerkachel elektrisch zijn 10.30 cm breedte, 26.20 cm hoogte en 11 cm lengte. 

Specificaties CozyBathroom BadkamerkachelDraagbaar Badkamerkachel elektrisch

Type heaterKeramische kachel
Vermogen0 tot 500 watt, 500 tot 1000 watt

 

KleurZwart
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de CozyBathroom BadkamerkachelDraagbaar Badkamerkachel elektrisch

Ben je op zoek naar een comfortabele badkamerervaring? Dan is de draagbare Badkamerkachel van CozyBathroom de perfecte oplossing! Met een krachtige 500W vermogen zorgt deze elektrische kachel voor snelle en gelijkmatige verwarming in jouw badkamer. Dankzij deze kachel hoef je nooit meer last te hebben van koude voeten of bibberend douchen. De Badkamerkachel van CozyBathroom creëert niet alleen aangename warmte, maar geeft ook een gezellige sfeer aan je badkamer. Met zijn strakke en moderne design past deze kachel perfect in elke badkamerstijl. De kachel is draagbaar en neemt weinig ruimte in beslag, waardoor je hem gemakkelijk kunt verplaatsen naar de gewenste plek. Laat de winter maar komen! Met de draagbare Badkamerkachel van CozyBathroom geniet je van een heerlijk warme en gezellige badkamerervaring, elke dag weer.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de CozyBathroom BadkamerkachelDraagbaar Badkamerkachel elektrisch

De CozyBathroom BadkamerkachelDraagbaar Badkamerkachel elektrisch is geschikt voor ruimtes tot 20 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze CozyBathroom BadkamerkachelDraagbaar Badkamerkachel elektrisch wel of niet geschikt.

De CozyBathroom BadkamerkachelDraagbaar Badkamerkachel elektrisch beschikt over 1 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De CozyBathroom BadkamerkachelDraagbaar Badkamerkachel elektrisch is een Keramische kachel. Het vermogen van deze CozyBathroom BadkamerkachelDraagbaar Badkamerkachel elektrisch is 0 tot 500 watt, 500 tot 1000 watt.

De CozyBathroom BadkamerkachelDraagbaar Badkamerkachel elektrisch heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Nee en heeft ventilatie: Nee.

De CozyBathroom BadkamerkachelDraagbaar Badkamerkachel elektrisch is 10.30 cm breed, 26.20 cm hoog en 11 cm lang.

De plaatsing van de CozyBathroom BadkamerkachelDraagbaar Badkamerkachel elektrisch is: Vrijstaand.