1. Elektrische kachel
  2. Luvego Elektrische Ventilator Kachel HeaterOscillatiefunctie PTC keramisch Met afstandsbediening en timer

Luvego Elektrische Ventilator Kachel HeaterOscillatiefunctie PTC keramisch Met afstandsbediening en timer

4.5/5

Deze Luvego Elektrische Ventilator Kachel HeaterOscillatiefunctie PTC keramisch Met afstandsbediening en timer is geschikt voor een ruimte tot 20 m². Je hebt de keuze uit 3 warmtestanden. De afmetingen van deze Luvego Elektrische Ventilator Kachel HeaterOscillatiefunctie PTC keramisch Met afstandsbediening en timer zijn 430 cm breedte, 182 cm hoogte en 175 cm lengte. 

Specificaties Luvego Elektrische Ventilator Kachel HeaterOscillatiefunctie PTC keramisch Met afstandsbediening en timer

Type heaterKeramische kachel
Vermogen1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt

 

KleurZwart
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Luvego Elektrische Ventilator Kachel HeaterOscillatiefunctie PTC keramisch Met afstandsbediening en timer

De Luvego Elektrische Ventilator Kachel Heater is niet zomaar een gewone kachel. Met zijn geavanceerde oscillatiefunctie kan hij de warmte gelijkmatig door de ruimte verspreiden, zodat je overal kunt genieten van een aangename temperatuur. Of je nu ontspannen op de bank zit of druk aan het werk bent, deze heater zorgt ervoor dat je altijd comfortabel blijft. Met de bijgeleverde afstandsbediening hoef je niet eens op te staan om de temperatuur aan te passen. Je kunt eenvoudig de timer instellen, zodat de heater automatisch uitschakelt na een bepaalde tijd. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het verspillen van energie. Daarnaast is de heater voorzien van een handig LCD-scherm waarop je de temperatuur en andere instellingen kunt aflezen. De Luvego Elektrische Ventilator Kachel Heater is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Met zijn slanke en moderne design past hij perfect in elk interieur. De elegante zwarte behuizing en het gebruik van hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat deze heater een echte eyecatcher is. Dus als je op zoek bent naar een kachel die niet alleen warmte biedt, maar ook een vleugje stijl toevoegt aan je huis of kantoor, dan is de Luvego Elektrische Ventilator Kachel Heater de perfecte keuze.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Luvego Elektrische Ventilator Kachel HeaterOscillatiefunctie PTC keramisch Met afstandsbediening en timer

De Luvego Elektrische Ventilator Kachel HeaterOscillatiefunctie PTC keramisch Met afstandsbediening en timer is geschikt voor ruimtes tot 20 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Luvego Elektrische Ventilator Kachel HeaterOscillatiefunctie PTC keramisch Met afstandsbediening en timer wel of niet geschikt.

De Luvego Elektrische Ventilator Kachel HeaterOscillatiefunctie PTC keramisch Met afstandsbediening en timer beschikt over 3 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Luvego Elektrische Ventilator Kachel HeaterOscillatiefunctie PTC keramisch Met afstandsbediening en timer is een Keramische kachel. Het vermogen van deze Luvego Elektrische Ventilator Kachel HeaterOscillatiefunctie PTC keramisch Met afstandsbediening en timer is 1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt.

De Luvego Elektrische Ventilator Kachel HeaterOscillatiefunctie PTC keramisch Met afstandsbediening en timer heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Ja.

De Luvego Elektrische Ventilator Kachel HeaterOscillatiefunctie PTC keramisch Met afstandsbediening en timer is 430 cm breed, 182 cm hoog en 175 cm lang.

De plaatsing van de Luvego Elektrische Ventilator Kachel HeaterOscillatiefunctie PTC keramisch Met afstandsbediening en timer is: Vrijstaand.