1. Elektrische kachel
  2. Elektrische KachelECO PTC Keramische Ventilatorkachel Energiebesparend, geluidloos met 24-uurs timer 90

Elektrische KachelECO PTC Keramische Ventilatorkachel Energiebesparend, geluidloos met 24-uurs timer 90

4.5/5

Deze Elektrische KachelECO PTC Keramische Ventilatorkachel Energiebesparend, geluidloos met 24-uurs timer 90 is geschikt voor een ruimte tot 40 m². Je hebt de keuze uit 3 warmtestanden. De afmetingen van deze Elektrische KachelECO PTC Keramische Ventilatorkachel Energiebesparend, geluidloos met 24-uurs timer 90 zijn 17 cm breedte, 36.50 cm hoogte en 17 cm lengte. 

Specificaties Elektrische KachelECO PTC Keramische Ventilatorkachel Energiebesparend, geluidloos met 24-uurs timer 90

Type heaterKeramische kachel
Vermogen1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt

 

KleurZwart
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Elektrische KachelECO PTC Keramische Ventilatorkachel Energiebesparend, geluidloos met 24-uurs timer 90

De Elektrische KachelECO PTC Keramische Ventilatorkachel is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een energiebesparende en geluidloze verwarmingsoplossing. Met zijn geavanceerde PTC keramische technologie, kan deze kachel de gewenste temperatuur nauwkeurig instellen en handhaven. Het bereik van de temperatuurinstelling varieert van 17 tot 37 °C, waardoor u de perfecte warmte kunt kiezen die past bij uw behoeften en voorkeuren. Een unieke eigenschap van deze kachel is de ingebouwde 24-uurs timer. Met deze timer kunt u de verwarming van tevoren programmeren en ervoor zorgen dat uw kamer op de gewenste temperatuur is wanneer u dit nodig heeft. Of het nu gaat om het opwarmen van uw slaapkamer voordat u wakker wordt of om het creëren van een aangename omgeving voordat u thuiskomt van het werk, met de 24-uurs timer heeft u de volledige controle over uw verwarmingsschema. Daarnaast is deze kachel ook uitgerust met een intelligent systeem dat automatisch overschakelt naar de stand-bymodus wanneer de temperatuur boven de 30 graden stijgt. Dit zorgt niet alleen voor een efficiënt energieverbruik, maar ook voor uw veiligheid. Wanneer de temperatuur onder de 30 °C daalt, zal de kachel automatisch weer beginnen te werken om ervoor te zorgen dat u altijd een comfortabele en warme omgeving heeft. Met de Elektrische KachelECO PTC.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Elektrische KachelECO PTC Keramische Ventilatorkachel Energiebesparend, geluidloos met 24-uurs timer 90

De Elektrische KachelECO PTC Keramische Ventilatorkachel Energiebesparend, geluidloos met 24-uurs timer 90 is geschikt voor ruimtes tot 40 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Elektrische KachelECO PTC Keramische Ventilatorkachel Energiebesparend, geluidloos met 24-uurs timer 90 wel of niet geschikt.

De Elektrische KachelECO PTC Keramische Ventilatorkachel Energiebesparend, geluidloos met 24-uurs timer 90 beschikt over 3 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Elektrische KachelECO PTC Keramische Ventilatorkachel Energiebesparend, geluidloos met 24-uurs timer 90 is een Keramische kachel. Het vermogen van deze Elektrische KachelECO PTC Keramische Ventilatorkachel Energiebesparend, geluidloos met 24-uurs timer 90 is 1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt.

De Elektrische KachelECO PTC Keramische Ventilatorkachel Energiebesparend, geluidloos met 24-uurs timer 90 heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Ja.

De Elektrische KachelECO PTC Keramische Ventilatorkachel Energiebesparend, geluidloos met 24-uurs timer 90 is 17 cm breed, 36.50 cm hoog en 17 cm lang.

De plaatsing van de Elektrische KachelECO PTC Keramische Ventilatorkachel Energiebesparend, geluidloos met 24-uurs timer 90 is: Vrijstaand.

Vergelijk met andere kachels