1. Infraroodkachel
  2. Livn infraroodpaneel Plus 300

Livn infraroodpaneel Plus 300

4.5/5

Deze Livn infraroodpaneel Plus 300 is geschikt voor een ruimte tot 6 m². Je hebt de keuze uit warmtestanden. De afmetingen van deze Livn infraroodpaneel Plus 300 zijn 60 cm breedte, 60 cm hoogte en 4 cm lengte. 

Specificaties Livn infraroodpaneel Plus 300

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen0 tot 500 watt

 

KleurZwart
PlaatsingVrijstaand, Wandmontage, Plafondmontage

Omschrijving van de Livn infraroodpaneel Plus 300

Haal het maximale uit je verwarmingssysteem met het Livn infraroodpaneel Plus 300. Deze innovatieve verwarmingsoplossing biedt niet alleen aangename warmte, maar heeft ook een scala aan voordelen die je niet kunt weerstaan. Infraroodpanelen zijn niet alleen gezonder voor je lichaam, maar ook efficiënter en duurzamer dan traditionele radiatoren. Met het Livn infraroodpaneel Plus 300 geniet je van de meest comfortabele warmte die je je maar kunt voorstellen. De infraroodtechnologie verwarmt niet de lucht, maar direct de objecten en mensen in de ruimte. Dit zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en voorkomt onaangename luchtcirculatie. Bovendien zorgt de geïntegreerde thermostaat ervoor dat je de temperatuur nauwkeurig kunt regelen, zodat je altijd de perfecte warmte hebt, ongeacht het weer buiten. Een ander voordeel van het Livn infraroodpaneel Plus 300 is de veelzijdige bedieningsopties. Je kunt het paneel eenvoudig bedienen via de geaarde stekker, maar ook via je smartphone. Met de handige app kun je de temperatuur regelen, timers instellen en zelfs de verwarming op afstand bedienen. Zo kom je altijd thuis in een warme en gezellige omgeving, zonder dat je energie verspilt. Bovendien is het Livn infraroodpaneel Plus 300 ook nog eens een stijlvolle toevoeging aan je interieur, dankzij het slanke en moderne ontwerp. Verwen.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Livn infraroodpaneel Plus 300

De Livn infraroodpaneel Plus 300 is geschikt voor ruimtes tot 6 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Livn infraroodpaneel Plus 300 wel of niet geschikt.

De Livn infraroodpaneel Plus 300 beschikt over warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Livn infraroodpaneel Plus 300 is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze Livn infraroodpaneel Plus 300 is 0 tot 500 watt.

De Livn infraroodpaneel Plus 300 heeft de beschikking over een timer: . Een aanpasbare thermostaat: en heeft ventilatie: .

De Livn infraroodpaneel Plus 300 is 60 cm breed, 60 cm hoog en 4 cm lang.

De plaatsing van de Livn infraroodpaneel Plus 300 is: Vrijstaand, Wandmontage, Plafondmontage.