1. Infraroodkachel
  2. Cosmic Beam Smart 30 infraroodverwarmingapp-bediening afstandsbediening

Cosmic Beam Smart 30 infraroodverwarmingapp-bediening afstandsbediening

4.5/5

Deze Cosmic Beam Smart 30 infraroodverwarmingapp-bediening afstandsbediening is geschikt voor een ruimte tot . Je hebt de keuze uit warmtestanden. De afmetingen van deze Cosmic Beam Smart 30 infraroodverwarmingapp-bediening afstandsbediening zijn 187.50 cm breedte, 15 cm hoogte en 19 cm lengte. 

Specificaties Cosmic Beam Smart 30 infraroodverwarmingapp-bediening afstandsbediening

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen2500 tot 3000 watt, 3000 tot 4000 watt

 

KleurZwart
PlaatsingWandmontage, Plafondmontage

Omschrijving van de Cosmic Beam Smart 30 infraroodverwarmingapp-bediening afstandsbediening

De Cosmic Beam Smart 30 infraroodverwarming met afstandsbediening biedt een slimme en eenvoudige manier om warmte te creëren. Met zijn strakke en minimalistische ontwerp past hij perfect in elke buitenruimte, of het nu gaat om een terras, een feestkelder of een balkon. Dankzij de mogelijkheid om aan de wand of het plafond te monteren, integreert deze verwarming moeiteloos in elke omgeving. Met behulp van infraroodtechnologie verwarmt de Cosmic Beam Smart 30 doelgericht specifieke zithoeken, zodat u kunt genieten van warmte precies waar u het nodig heeft. De bijgeleverde afstandsbediening zorgt voor ultiem gebruiksgemak, waardoor u de verwarming eenvoudig kunt bedienen zonder op te staan. Stel de gewenste temperatuur in en pas de warmte-intensiteit aan met slechts een druk op de knop. Naast zijn functionele eigenschappen is de Cosmic Beam Smart 30 ook energiezuinig. Dankzij het gebruik van infraroodtechnologie wordt de warmte direct aan de objecten en personen in de omgeving afgegeven, zonder onnodig energieverlies. Dit maakt het niet alleen een milieuvriendelijke keuze, maar ook een kosteneffectieve oplossing voor het verwarmen van uw buitenruimte. Kies voor de Cosmic Beam Smart 30 infraroodverwarming en geniet van slimme warmte in een eenvoudig ontwerp.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Cosmic Beam Smart 30 infraroodverwarmingapp-bediening afstandsbediening

De Cosmic Beam Smart 30 infraroodverwarmingapp-bediening afstandsbediening is geschikt voor ruimtes tot . Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Cosmic Beam Smart 30 infraroodverwarmingapp-bediening afstandsbediening wel of niet geschikt.

De Cosmic Beam Smart 30 infraroodverwarmingapp-bediening afstandsbediening beschikt over warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Cosmic Beam Smart 30 infraroodverwarmingapp-bediening afstandsbediening is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze Cosmic Beam Smart 30 infraroodverwarmingapp-bediening afstandsbediening is 2500 tot 3000 watt, 3000 tot 4000 watt.

De Cosmic Beam Smart 30 infraroodverwarmingapp-bediening afstandsbediening heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: .

De Cosmic Beam Smart 30 infraroodverwarmingapp-bediening afstandsbediening is 187.50 cm breed, 15 cm hoog en 19 cm lang.

De plaatsing van de Cosmic Beam Smart 30 infraroodverwarmingapp-bediening afstandsbediening is: Wandmontage, Plafondmontage.