1. Infraroodkachel
  2. Adax Infraroodstraler- IPX4 spatwaterdicht terrasverwarming badkamer slaapkamer

Adax Infraroodstraler- IPX4 spatwaterdicht terrasverwarming badkamer slaapkamer

4.5/5

Deze Adax Infraroodstraler- IPX4 spatwaterdicht terrasverwarming badkamer slaapkamer is geschikt voor een ruimte tot 20 m². Je hebt de keuze uit 3 warmtestanden. De afmetingen van deze Adax Infraroodstraler- IPX4 spatwaterdicht terrasverwarming badkamer slaapkamer zijn 75 cm breedte, 13.50 cm hoogte en 10.20 cm lengte. 

Specificaties Adax Infraroodstraler- IPX4 spatwaterdicht terrasverwarming badkamer slaapkamer

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen500 tot 1000 watt, 1000 tot 1500 watt

 

Kleur
PlaatsingPlafondmontage

Omschrijving van de Adax Infraroodstraler- IPX4 spatwaterdicht terrasverwarming badkamer slaapkamer

De Adax Infraroodstraler is een veelzijdige en praktische verwarming die perfect is voor verschillende toepassingen. Of je nu wat extra warmte nodig hebt op je terras, in de badkamer, woonkamer of slaapkamer, deze straler zorgt ervoor dat je altijd comfortabel en behaaglijk blijft, zelfs op koude dagen. Wat deze infraroodstraler zo uniek maakt, is het feit dat hij binnen enkele seconden warmte begint uit te stralen zodra je hem aanzet. Dit betekent dat je niet hoeft te wachten tot de ruimte langzaam opwarmt. Daarnaast heeft de straler 4 verschillende warmtestanden, zodat je het vermogen kunt aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur en de grootte van de ruimte. Een ander voordeel van de Adax Infraroodstraler is dat hij IPX4 spatwaterdicht is. Dit betekent dat je hem veilig kunt gebruiken in vochtige omgevingen, zoals de badkamer. Daarnaast heeft de straler een stijlvol en slank design, waardoor hij naadloos past in elke ruimte. Met zijn duurzame en energiezuinige werking is de Adax Infraroodstraler de ideale verwarming voor iedereen die op zoek is naar comfort en gemak.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Adax Infraroodstraler- IPX4 spatwaterdicht terrasverwarming badkamer slaapkamer

De Adax Infraroodstraler- IPX4 spatwaterdicht terrasverwarming badkamer slaapkamer is geschikt voor ruimtes tot 20 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Adax Infraroodstraler- IPX4 spatwaterdicht terrasverwarming badkamer slaapkamer wel of niet geschikt.

De Adax Infraroodstraler- IPX4 spatwaterdicht terrasverwarming badkamer slaapkamer beschikt over 3 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Adax Infraroodstraler- IPX4 spatwaterdicht terrasverwarming badkamer slaapkamer is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze Adax Infraroodstraler- IPX4 spatwaterdicht terrasverwarming badkamer slaapkamer is 500 tot 1000 watt, 1000 tot 1500 watt.

De Adax Infraroodstraler- IPX4 spatwaterdicht terrasverwarming badkamer slaapkamer heeft de beschikking over een timer: . Een aanpasbare thermostaat: en heeft ventilatie: .

De Adax Infraroodstraler- IPX4 spatwaterdicht terrasverwarming badkamer slaapkamer is 75 cm breed, 13.50 cm hoog en 10.20 cm lang.

De plaatsing van de Adax Infraroodstraler- IPX4 spatwaterdicht terrasverwarming badkamer slaapkamer is: Plafondmontage.