1. Ventilatorkachel
  2. Eurom Heat Plug-In Ventilatorkachel

Eurom Heat Plug-In Ventilatorkachel

4.5/5

Deze Eurom Heat Plug-In Ventilatorkachel is geschikt voor een ruimte tot 30 m². Je hebt de keuze uit warmtestanden. De afmetingen van deze Eurom Heat Plug-In Ventilatorkachel zijn 10 cm breedte, 18 cm hoogte en 11 cm lengte. 

Specificaties Eurom Heat Plug-In Ventilatorkachel

Type heaterVentilatorkachel
Vermogen0 tot 500 watt, 500 tot 1000 watt

 

Kleurmulticolor
PlaatsingWandcontactdoos

Omschrijving van de Eurom Heat Plug-In Ventilatorkachel

De Eurom Heat Plug-in Ventilatorkachel is de perfecte oplossing voor het verwarmen van kleine ruimtes zoals je toilet, keuken of (slaap)kamers. Met zijn compacte formaat kun je deze keramische kachel eenvoudig in het stopcontact hangen, waardoor hij geen waardevolle vloer- of tafelruimte in beslag neemt. De Heat Plug-in is uitgerust met een multifunctioneel LCD-display, waarmee je gemakkelijk de gewenste temperatuur kunt instellen en de verwarming kunt regelen. Daarnaast is deze kachel voorzien van diverse handige functies, zoals een timer en een automatische uitschakelfunctie voor extra veiligheid. Met zijn krachtige verwarmingscapaciteit zorgt de Eurom Heat Plug-in Ventilatorkachel ervoor dat je snel geniet van een aangename en comfortabele temperatuur. Of je nu 's ochtends vroeg opstaat en de badkamer wilt verwarmen, of 's avonds ontspannen in bed wilt liggen met een warme kamer, deze ventilatorkachel staat altijd voor je klaar. Voeg een vleugje warmte en comfort toe aan elke kleine ruimte met de Eurom Heat Plug-in Ventilatorkachel.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Eurom Heat Plug-In Ventilatorkachel

De Eurom Heat Plug-In Ventilatorkachel is geschikt voor ruimtes tot 30 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Eurom Heat Plug-In Ventilatorkachel wel of niet geschikt.

De Eurom Heat Plug-In Ventilatorkachel beschikt over warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Eurom Heat Plug-In Ventilatorkachel is een Ventilatorkachel. Het vermogen van deze Eurom Heat Plug-In Ventilatorkachel is 0 tot 500 watt, 500 tot 1000 watt.

De Eurom Heat Plug-In Ventilatorkachel heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Nee en heeft ventilatie: .

De Eurom Heat Plug-In Ventilatorkachel is 10 cm breed, 18 cm hoog en 11 cm lang.

De plaatsing van de Eurom Heat Plug-In Ventilatorkachel is: Wandcontactdoos.