1. Ventilatorkachel
  2. Auronic Olieradiator Elektrische kachel Thermostaat Timer 3 Standen tot 1500W

Auronic Olieradiator Elektrische kachel Thermostaat Timer 3 Standen tot 1500W

4.5/5

Deze Auronic Olieradiator Elektrische kachel Thermostaat Timer 3 Standen tot 1500W is geschikt voor een ruimte tot 12 m². Je hebt de keuze uit 3 warmtestanden. De afmetingen van deze Auronic Olieradiator Elektrische kachel Thermostaat Timer 3 Standen tot 1500W zijn 28 cm breedte, 60.50 cm hoogte en 33.50 cm lengte. 

Specificaties Auronic Olieradiator Elektrische kachel Thermostaat Timer 3 Standen tot 1500W

Type heaterVentilatorkachel
Vermogen1000 tot 1500 watt, 1500 tot 2000 watt

 

KleurWit
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Auronic Olieradiator Elektrische kachel Thermostaat Timer 3 Standen tot 1500W

De Auronic Olieradiator is een essentieel apparaat voor de koudere maanden, omdat het je helpt om een gezellige en warme sfeer in huis te creëren. Of je nu op zoek bent naar extra warmte in je studentenkamer, de kinderkamer of je kantoorruimte, deze betrouwbare radiator is speciaal ontworpen om aan al je verwarmingsbehoeften te voldoen. Met een vermogen van maximaal 1500W biedt deze elektrische kachel drie verschillende standen, zodat je de warmte kunt aanpassen aan je persoonlijke voorkeur. Of je nu een subtiel warmtegevoel wilt of een intense hitte, de Auronic Olieradiator zorgt ervoor dat je altijd comfortabel bent. Daarnaast is deze radiator uitgerust met een thermostaat en timerfunctie, waardoor je de temperatuur kunt regelen en de kachel automatisch kunt instellen om aan en uit te gaan op de gewenste tijden. Niet alleen is de Auronic Olieradiator functioneel, maar het heeft ook een stijlvol ontwerp dat perfect past bij elk interieur. Met zijn slanke en compacte formaat neemt hij niet veel ruimte in beslag en kan gemakkelijk worden verplaatst naar elke gewenste locatie. Daarnaast is deze radiator veilig in gebruik, dankzij de oververhittingsbeveiliging en de omvalbeveiliging. Kortom, de Auronic Olieradiator is de ideale keuze om je huis warm en comfortabel te houden tijdens de koudere maanden.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Auronic Olieradiator Elektrische kachel Thermostaat Timer 3 Standen tot 1500W

De Auronic Olieradiator Elektrische kachel Thermostaat Timer 3 Standen tot 1500W is geschikt voor ruimtes tot 12 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Auronic Olieradiator Elektrische kachel Thermostaat Timer 3 Standen tot 1500W wel of niet geschikt.

De Auronic Olieradiator Elektrische kachel Thermostaat Timer 3 Standen tot 1500W beschikt over 3 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Auronic Olieradiator Elektrische kachel Thermostaat Timer 3 Standen tot 1500W is een Ventilatorkachel. Het vermogen van deze Auronic Olieradiator Elektrische kachel Thermostaat Timer 3 Standen tot 1500W is 1000 tot 1500 watt, 1500 tot 2000 watt.

De Auronic Olieradiator Elektrische kachel Thermostaat Timer 3 Standen tot 1500W heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De Auronic Olieradiator Elektrische kachel Thermostaat Timer 3 Standen tot 1500W is 28 cm breed, 60.50 cm hoog en 33.50 cm lang.

De plaatsing van de Auronic Olieradiator Elektrische kachel Thermostaat Timer 3 Standen tot 1500W is: Vrijstaand.