1. Ventilatorkachel
  2. DRAAGBARE VENTILATORKACHEL CECOTEC READYWARM 6800 CERAMIC SKY SMART

DRAAGBARE VENTILATORKACHEL CECOTEC READYWARM 6800 CERAMIC SKY SMART

4.5/5

Deze DRAAGBARE VENTILATORKACHEL CECOTEC READYWARM 6800 CERAMIC SKY SMART is geschikt voor een ruimte tot 20 m². Je hebt de keuze uit warmtestanden. De afmetingen van deze DRAAGBARE VENTILATORKACHEL CECOTEC READYWARM 6800 CERAMIC SKY SMART zijn breedte, hoogte en lengte. 

Specificaties DRAAGBARE VENTILATORKACHEL CECOTEC READYWARM 6800 CERAMIC SKY SMART

Type heaterVentilatorkachel
Vermogen1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt

 

KleurZwart | Roestvrijstaal
Plaatsing

Omschrijving van de DRAAGBARE VENTILATORKACHEL CECOTEC READYWARM 6800 CERAMIC SKY SMART

De draagbare ventilatorkachel Cecotec ReadyWarm 6800 Ceramic Sky Smart is de perfecte metgezel voor koude winterdagen. Met een vermogen van 2000 W kan deze krachtige kachel een ruimte tot 20 m2 verwarmen. Dankzij het lichte gewicht van slechts 2 kg is hij gemakkelijk te verplaatsen en overal in huis te gebruiken. Deze stijlvolle kachel is uitgevoerd in een elegante zwarte kleur, waardoor hij naadloos in elk interieur past. De voedingsbron van de ventilatorkachel is een elektrische kabel, waardoor je geen gedoe hebt met het vervangen van gasflessen. Met de handige draaggreep aan de bovenkant kun je de kachel eenvoudig meenemen naar de gewenste ruimte. Maar dat is niet alles! Deze ventilatorkachel is uitgerust met slimme functies, waardoor je hem eenvoudig kunt bedienen en aanpassen aan jouw behoeften. Met de geïntegreerde thermostaat kun je de gewenste temperatuur instellen, terwijl de keramische technologie zorgt voor een snelle en gelijkmatige warmteverspreiding. Bovendien beschikt de kachel over een oververhittingsbeveiliging en een kantelbeveiliging, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van de warmte die hij biedt. Met de draagbare ventilatorkachel Cecotec ReadyWarm 6800 Ceramic Sky Smart ben je altijd verzekerd van een comfortabele en warme omgeving, waar je ook bent in huis.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de DRAAGBARE VENTILATORKACHEL CECOTEC READYWARM 6800 CERAMIC SKY SMART

De DRAAGBARE VENTILATORKACHEL CECOTEC READYWARM 6800 CERAMIC SKY SMART is geschikt voor ruimtes tot 20 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze DRAAGBARE VENTILATORKACHEL CECOTEC READYWARM 6800 CERAMIC SKY SMART wel of niet geschikt.

De DRAAGBARE VENTILATORKACHEL CECOTEC READYWARM 6800 CERAMIC SKY SMART beschikt over warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De DRAAGBARE VENTILATORKACHEL CECOTEC READYWARM 6800 CERAMIC SKY SMART is een Ventilatorkachel. Het vermogen van deze DRAAGBARE VENTILATORKACHEL CECOTEC READYWARM 6800 CERAMIC SKY SMART is 1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt.

De DRAAGBARE VENTILATORKACHEL CECOTEC READYWARM 6800 CERAMIC SKY SMART heeft de beschikking over een timer: . Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: .

De DRAAGBARE VENTILATORKACHEL CECOTEC READYWARM 6800 CERAMIC SKY SMART is breed, hoog en lang.

De plaatsing van de DRAAGBARE VENTILATORKACHEL CECOTEC READYWARM 6800 CERAMIC SKY SMART is: .

Vergelijk met andere kachels