1. Ventilatorkachel
  2. DrPhone HeatPro -500W Elektrische Kachel Voor Baby Newborn Ventilator Verwarming Radiator + Afstandsbediening

DrPhone HeatPro -500W Elektrische Kachel Voor Baby Newborn Ventilator Verwarming Radiator + Afstandsbediening

4.5/5

Deze DrPhone HeatPro -500W Elektrische Kachel Voor Baby Newborn Ventilator Verwarming Radiator + Afstandsbediening is geschikt voor een ruimte tot 20 m². Je hebt de keuze uit 2 warmtestanden. De afmetingen van deze DrPhone HeatPro -500W Elektrische Kachel Voor Baby Newborn Ventilator Verwarming Radiator + Afstandsbediening zijn 10 cm breedte, 5 cm hoogte en 7 cm lengte. 

Specificaties DrPhone HeatPro -500W Elektrische Kachel Voor Baby Newborn Ventilator Verwarming Radiator + Afstandsbediening

Type heaterVentilatorkachel
Vermogen0 tot 500 watt, 500 tot 1000 watt

 

Kleurwit
PlaatsingWandcontactdoos

Omschrijving van de DrPhone HeatPro -500W Elektrische Kachel Voor Baby Newborn Ventilator Verwarming Radiator + Afstandsbediening

De DrPhone HeatPro -500W Elektrische Kachel Voor Baby Newborn Ventilator Verwarming Radiator + Afstandsbediening is een innovatieve en handige verwarmingsoplossing voor de winter. Deze draagbare elektrische kachel is ontworpen met het comfort van jouw baby in gedachten. Met een vermogen van 500W zorgt het voor een aangename warmte die je kleintje warm en knus houdt, zelfs op de koudste dagen. Deze elektrische kachel is uitgerust met een ventilatorfunctie, waardoor de warme lucht gelijkmatig door de ruimte wordt verspreid. Het beschikt ook over een afstandsbediening, zodat je de temperatuur en ventilatorsnelheid eenvoudig kunt aanpassen zonder dat je de kachel hoeft aan te raken. Hierdoor kun je de ideale omgeving creëren voor je baby, zonder hem of haar bloot te stellen aan directe warmte of koude luchtstoten. De DrPhone HeatPro -500W Elektrische Kachel Voor Baby Newborn Ventilator Verwarming Radiator + Afstandsbediening is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Het slanke en compacte ontwerp past gemakkelijk in elke kamer en voegt een vleugje moderne esthetiek toe aan je interieur. Bovendien is het eenvoudig te installeren en te gebruiken, waardoor het de perfecte keuze is voor drukke ouders die op zoek zijn naar gemak en comfort voor hun kleintjes.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de DrPhone HeatPro -500W Elektrische Kachel Voor Baby Newborn Ventilator Verwarming Radiator + Afstandsbediening

De DrPhone HeatPro -500W Elektrische Kachel Voor Baby Newborn Ventilator Verwarming Radiator + Afstandsbediening is geschikt voor ruimtes tot 20 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze DrPhone HeatPro -500W Elektrische Kachel Voor Baby Newborn Ventilator Verwarming Radiator + Afstandsbediening wel of niet geschikt.

De DrPhone HeatPro -500W Elektrische Kachel Voor Baby Newborn Ventilator Verwarming Radiator + Afstandsbediening beschikt over 2 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De DrPhone HeatPro -500W Elektrische Kachel Voor Baby Newborn Ventilator Verwarming Radiator + Afstandsbediening is een Ventilatorkachel. Het vermogen van deze DrPhone HeatPro -500W Elektrische Kachel Voor Baby Newborn Ventilator Verwarming Radiator + Afstandsbediening is 0 tot 500 watt, 500 tot 1000 watt.

De DrPhone HeatPro -500W Elektrische Kachel Voor Baby Newborn Ventilator Verwarming Radiator + Afstandsbediening heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De DrPhone HeatPro -500W Elektrische Kachel Voor Baby Newborn Ventilator Verwarming Radiator + Afstandsbediening is 10 cm breed, 5 cm hoog en 7 cm lang.

De plaatsing van de DrPhone HeatPro -500W Elektrische Kachel Voor Baby Newborn Ventilator Verwarming Radiator + Afstandsbediening is: Wandcontactdoos.