1. Ventilatorkachel
  2. Honeywell HHF565BE4 Ventilator Kachel

Honeywell HHF565BE4 Ventilator Kachel

4.5/5

Deze Honeywell HHF565BE4 Ventilator Kachel is geschikt voor een ruimte tot 20 m². Je hebt de keuze uit 3 warmtestanden. De afmetingen van deze Honeywell HHF565BE4 Ventilator Kachel zijn 25.50 cm breedte, 30.50 cm hoogte en 25.50 cm lengte. 

Specificaties Honeywell HHF565BE4 Ventilator Kachel

Type heaterVentilatorkachel
Vermogen1500 tot 2000 watt

 

Kleurzwart
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Honeywell HHF565BE4 Ventilator Kachel

Met de Honeywell HHF565BE4 Ventilator Kachel haal je een veelzijdig apparaat in huis dat zowel verkoeling als verwarming biedt. Deze ventilator met geforceerde verwarming heeft drie comfortabele standen, zodat je altijd de perfecte temperatuur kunt instellen. Of je nu behoefte hebt aan een verfrissend briesje tijdens warme zomerdagen of juist wat extra warmte wilt tijdens koude winteravonden, deze ventilator kachel staat voor je klaar. Deze ventilator kachel kan in verschillende graden worden neergezet, zodat je hem kunt aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur en de omgeving. Dankzij het LED-display heb je altijd duidelijk zicht op de instellingen en de temperatuur. Daarnaast is dit model voorzien van een verstelbare thermostaat, zodat je de warmte nauwkeurig kunt regelen. Zo ben je altijd verzekerd van een optimale werking en een aangename temperatuur in huis. Met de Honeywell HHF565BE4 Ventilator Kachel haal je niet alleen een functioneel apparaat in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Het strakke ontwerp past perfect in iedere ruimte en zal zeker niet misstaan. Daarnaast is deze ventilator kachel ook nog eens energiezuinig, waardoor je niet alleen geniet van een aangename temperatuur, maar ook bespaart op je energierekening. Kortom, met deze Honeywell ventilator kachel haal je een betrouwbare en veelzijdige ventilator in huis die je het hele jaar door comfort bied.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Honeywell HHF565BE4 Ventilator Kachel

De Honeywell HHF565BE4 Ventilator Kachel is geschikt voor ruimtes tot 20 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Honeywell HHF565BE4 Ventilator Kachel wel of niet geschikt.

De Honeywell HHF565BE4 Ventilator Kachel beschikt over 3 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Honeywell HHF565BE4 Ventilator Kachel is een Ventilatorkachel. Het vermogen van deze Honeywell HHF565BE4 Ventilator Kachel is 1500 tot 2000 watt.

De Honeywell HHF565BE4 Ventilator Kachel heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Ja.

De Honeywell HHF565BE4 Ventilator Kachel is 25.50 cm breed, 30.50 cm hoog en 25.50 cm lang.

De plaatsing van de Honeywell HHF565BE4 Ventilator Kachel is: Vrijstaand.