1. Ventilatorkachel
  2. Gologi ventilatorkachel met thermostaat Kachel elektrisch Verwarming Heater Werkt met app en touch bediening

Gologi ventilatorkachel met thermostaat Kachel elektrisch Verwarming Heater Werkt met app en touch bediening

4.5/5

Deze Gologi ventilatorkachel met thermostaat Kachel elektrisch Verwarming Heater Werkt met app en touch bediening is geschikt voor een ruimte tot 25 m². Je hebt de keuze uit 3 warmtestanden. De afmetingen van deze Gologi ventilatorkachel met thermostaat Kachel elektrisch Verwarming Heater Werkt met app en touch bediening zijn 18 cm breedte, 40 cm hoogte en 18 cm lengte. 

Specificaties Gologi ventilatorkachel met thermostaat Kachel elektrisch Verwarming Heater Werkt met app en touch bediening

Type heaterVentilatorkachel
Vermogen1000 tot 1500 watt, 1500 tot 2000 watt

 

KleurWit
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Gologi ventilatorkachel met thermostaat Kachel elektrisch Verwarming Heater Werkt met app en touch bediening

Of je nu gezellig in de woonkamer zit te genieten van een boek, bijna naar bed gaat om te slapen of hard aan het werk bent op kantoor, deze Gologi ventilatorkachel met thermostaat is de perfecte oplossing om je ruimte comfortabel te verwarmen. Met zijn elektrische verwarmingstechnologie en handige app en touch bediening, heb je volledige controle over de temperatuur, waar je ook bent. Deze tafelheater is ideaal voor de wintermaanden wanneer je niet wilt bevriezen. In slechts 2 seconden verspreidt hij warme lucht door de ruimte, waardoor je direct kunt genieten van een aangename warmte. Met de instelbare temperatuur kun je de warmte precies naar jouw wensen aanpassen, variërend van een comfortabele 15°C tot een gezellige 35°C. Daarnaast biedt deze ventilatorkachel een 180 graden verwarming in de ruimte, waardoor elke hoek van de kamer wordt verwarmd. Met de handige app en touch bediening hoef je niet eens op te staan om de temperatuur aan te passen. Gewoon even je smartphone erbij pakken en je hebt volledige controle over de warmte in je huis of kantoor. De Gologi ventilatorkachel met thermostaat is niet alleen efficiënt en gemakkelijk te bedienen, maar ook stil en veilig in gebruik. Met zijn compacte formaat past hij perfect op je bureau, nachtkastje of salontafel. Blijf warm en comfortabel, waar je ook bent, met deze geavanceerde ventilatorkachel.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Gologi ventilatorkachel met thermostaat Kachel elektrisch Verwarming Heater Werkt met app en touch bediening

De Gologi ventilatorkachel met thermostaat Kachel elektrisch Verwarming Heater Werkt met app en touch bediening is geschikt voor ruimtes tot 25 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Gologi ventilatorkachel met thermostaat Kachel elektrisch Verwarming Heater Werkt met app en touch bediening wel of niet geschikt.

De Gologi ventilatorkachel met thermostaat Kachel elektrisch Verwarming Heater Werkt met app en touch bediening beschikt over 3 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Gologi ventilatorkachel met thermostaat Kachel elektrisch Verwarming Heater Werkt met app en touch bediening is een Ventilatorkachel. Het vermogen van deze Gologi ventilatorkachel met thermostaat Kachel elektrisch Verwarming Heater Werkt met app en touch bediening is 1000 tot 1500 watt, 1500 tot 2000 watt.

De Gologi ventilatorkachel met thermostaat Kachel elektrisch Verwarming Heater Werkt met app en touch bediening heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Ja.

De Gologi ventilatorkachel met thermostaat Kachel elektrisch Verwarming Heater Werkt met app en touch bediening is 18 cm breed, 40 cm hoog en 18 cm lang.

De plaatsing van de Gologi ventilatorkachel met thermostaat Kachel elektrisch Verwarming Heater Werkt met app en touch bediening is: Vrijstaand.