1. Ventilatorkachel
  2. Perel Terrasverwarmer op gas, butaan of propaan

Perel Terrasverwarmer op gas, butaan of propaan

4.5/5

Deze Perel Terrasverwarmer op gas, butaan of propaan is geschikt voor een ruimte tot 12 m². Je hebt de keuze uit 3 warmtestanden. De afmetingen van deze Perel Terrasverwarmer op gas, butaan of propaan zijn 22 cm breedte, 18 cm hoogte en 4 cm lengte. 

Specificaties Perel Terrasverwarmer op gas, butaan of propaan

Type heaterVentilatorkachel
Vermogen4000 watt en meer

 

KleurGasstraler
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Perel Terrasverwarmer op gas, butaan of propaan

Met de Perel Terrasverwarmer op gas, maaraan of propaan, ben je altijd verzekerd van een gezellige warmte op je terras, balkon of in de tuin, ongeacht het seizoen. Of het nu een koude winteravond is, een zwoele zomeravond of een frisse lenteavond, deze gasverwarming zorgt voor een aangename temperatuur. En dat is nog niet alles! Deze veelzijdige terrasverwarmer is ook ideaal tijdens het barbecueën, kamperen of elke andere buitenactiviteit. De gasstraler is ontworpen om te werken met zowel butaan- als propaangasflessen, waardoor je flexibiliteit hebt in het kiezen van je brandstof. Je hebt wel een gasslang en gasdrukregelaar nodig om de verwarming goed te laten functioneren. Deze worden niet meegeleverd, maar zijn eenvoudig verkrijgbaar bij de meeste bouwmarkten of online winkels. Met de Perel Terrasverwarmer op gas geniet je van de warmte en het comfort dat je nodig hebt, waar je ook bent. Dus nodig je vrienden uit voor een gezellige avond op het terras of maak van je tuin een oase van warmte en ontspanning.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Perel Terrasverwarmer op gas, butaan of propaan

De Perel Terrasverwarmer op gas, butaan of propaan is geschikt voor ruimtes tot 12 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Perel Terrasverwarmer op gas, butaan of propaan wel of niet geschikt.

De Perel Terrasverwarmer op gas, butaan of propaan beschikt over 3 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Perel Terrasverwarmer op gas, butaan of propaan is een Ventilatorkachel. Het vermogen van deze Perel Terrasverwarmer op gas, butaan of propaan is 4000 watt en meer.

De Perel Terrasverwarmer op gas, butaan of propaan heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De Perel Terrasverwarmer op gas, butaan of propaan is 22 cm breed, 18 cm hoog en 4 cm lang.

De plaatsing van de Perel Terrasverwarmer op gas, butaan of propaan is: Vrijstaand.