1. Ventilatorkachel
  2. Bestron Ventilatorkachel met 2 warmtestanden

Bestron Ventilatorkachel met 2 warmtestanden

4.5/5

Deze Bestron Ventilatorkachel met 2 warmtestanden is geschikt voor een ruimte tot 20 m². Je hebt de keuze uit 2 warmtestanden. De afmetingen van deze Bestron Ventilatorkachel met 2 warmtestanden zijn 50 cm breedte, 50 cm hoogte en 50 cm lengte. 

Specificaties Bestron Ventilatorkachel met 2 warmtestanden

Type heaterVentilatorkachel
Vermogen1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt

 

KleurWit
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Bestron Ventilatorkachel met 2 warmtestanden

De Bestron AFH211 ventilatorkachel is de ideale verwarmingsoplossing voor kleinere kamers. Met een maximaal vermogen van 2000 Watt en 4 standen, waaronder koud, 1000W en 2000W, zorgt deze kachel snel voor een aangename temperatuur. Dankzij de handige handgreep is de kachel eenvoudig te verplaatsen, zodat je altijd kunt genieten van warmte waar je het nodig hebt. Wat deze Bestron ventilatorkachel extra aantrekkelijk maakt, is de instelbare thermostaat waarmee je de temperatuur naar jouw wens kunt regelen. Of je nu behoefte hebt aan een subtiele warmte of een intense hitte, deze kachel past zich gemakkelijk aan jouw voorkeuren aan. Bovendien biedt de Bestron AFH211 ventilatorkachel een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, zodat je zonder zorgen kunt genieten van verwarming op maat. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt de kachel geleverd met maar liefst 5 jaar garantie, zodat je verzekerd bent van een duurzame en betrouwbare verwarmingsoplossing.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Bestron Ventilatorkachel met 2 warmtestanden

De Bestron Ventilatorkachel met 2 warmtestanden is geschikt voor ruimtes tot 20 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Bestron Ventilatorkachel met 2 warmtestanden wel of niet geschikt.

De Bestron Ventilatorkachel met 2 warmtestanden beschikt over 2 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Bestron Ventilatorkachel met 2 warmtestanden is een Ventilatorkachel. Het vermogen van deze Bestron Ventilatorkachel met 2 warmtestanden is 1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt.

De Bestron Ventilatorkachel met 2 warmtestanden heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Ja.

De Bestron Ventilatorkachel met 2 warmtestanden is 50 cm breed, 50 cm hoog en 50 cm lang.

De plaatsing van de Bestron Ventilatorkachel met 2 warmtestanden is: Vrijstaand.