1. Oliekachel
  2. Zibro RS-22 Petroleumkachel 2.2 kW 80 m³+ Qlima kachelbrandstof Extra

Zibro RS-22 Petroleumkachel 2.2 kW 80 m³+ Qlima kachelbrandstof Extra

4.5/5

Deze Zibro RS-22 Petroleumkachel 2.2 kW 80 m³+ Qlima kachelbrandstof Extra is geschikt voor een ruimte tot . Je hebt de keuze uit warmtestanden. De afmetingen van deze Zibro RS-22 Petroleumkachel 2.2 kW 80 m³+ Qlima kachelbrandstof Extra zijn breedte, hoogte en lengte. 

Specificaties Zibro RS-22 Petroleumkachel 2.2 kW 80 m³+ Qlima kachelbrandstof Extra

Type heaterPetroleumkachel
Vermogen2000 tot 2500 watt

 

Kleur
Plaatsing

Omschrijving van de Zibro RS-22 Petroleumkachel 2.2 kW 80 m³+ Qlima kachelbrandstof Extra

Met de Zibro RC-2222 haal je een veelzijdige en krachtige draagbare kouskachel in huis. Deze innovatieve petroleumkachel zorgt moeiteloos voor een aangename warmte, zonder dat je afhankelijk bent van een stopcontact. Met zijn vermogen van 2.2 kW is deze kachel geschikt voor ruimtes tot wel 80 m³ en meer. Deze hoogwaardige kachel van Japanse makelij biedt een scala aan voordelen die zowel efficiëntie als veiligheid waarborgen. Dankzij het handige draagbare ontwerp kun je de kachel eenvoudig verplaatsen naar de gewenste locatie. Of je nu in de woonkamer, slaapkamer of zelfs in de garage wat extra warmte nodig hebt, de Zibro RC-2222 staat altijd voor je klaar. Met de Qlima kachelbrandstof Extra ben je verzekerd van een optimale verbranding en efficiënte verwarming. Deze speciale brandstof zorgt niet alleen voor een langere levensduur van de kous, maar zorgt ook voor een schonere verbranding, waardoor er minder rook en geur vrijkomt. Daarnaast is de kachel uitgerust met verschillende veiligheidsvoorzieningen, zoals een oververhittingsbeveiliging en een omvalbeveiliging, zodat je met een gerust hart kunt genieten van de warmte die deze kachel biedt. Kortom, met de Zibro RC-2222 en de Qlima kachelbrandstof Extra haal je een betrouwbare en efficiënte verwarmingsoplossing in huis.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Zibro RS-22 Petroleumkachel 2.2 kW 80 m³+ Qlima kachelbrandstof Extra

De Zibro RS-22 Petroleumkachel 2.2 kW 80 m³+ Qlima kachelbrandstof Extra is geschikt voor ruimtes tot . Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Zibro RS-22 Petroleumkachel 2.2 kW 80 m³+ Qlima kachelbrandstof Extra wel of niet geschikt.

De Zibro RS-22 Petroleumkachel 2.2 kW 80 m³+ Qlima kachelbrandstof Extra beschikt over warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Zibro RS-22 Petroleumkachel 2.2 kW 80 m³+ Qlima kachelbrandstof Extra is een Petroleumkachel. Het vermogen van deze Zibro RS-22 Petroleumkachel 2.2 kW 80 m³+ Qlima kachelbrandstof Extra is 2000 tot 2500 watt.

De Zibro RS-22 Petroleumkachel 2.2 kW 80 m³+ Qlima kachelbrandstof Extra heeft de beschikking over een timer: . Een aanpasbare thermostaat: en heeft ventilatie: .

De Zibro RS-22 Petroleumkachel 2.2 kW 80 m³+ Qlima kachelbrandstof Extra is breed, hoog en lang.

De plaatsing van de Zibro RS-22 Petroleumkachel 2.2 kW 80 m³+ Qlima kachelbrandstof Extra is: .