1. Oliekachel
  2. Eurom Radiator kachel Oliegevuld

Eurom Radiator kachel Oliegevuld

4.5/5

Deze Eurom Radiator kachel Oliegevuld is geschikt voor een ruimte tot 7.937 m². Je hebt de keuze uit 3 warmtestanden. De afmetingen van deze Eurom Radiator kachel Oliegevuld zijn 10 cm breedte, 36 cm hoogte en 35.50 cm lengte. 

Specificaties Eurom Radiator kachel Oliegevuld

Type heaterPetroleumkachel
Vermogen0 tot 500 watt, 500 tot 1000 watt

 

KleurWit
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Eurom Radiator kachel Oliegevuld

De Eurom Radiator kachel Oliegevuld is een handige en compacte radiator die zorgt voor een aangename temperatuur in kleine ruimtes. Met zijn lage gewicht is deze elektrische radiator eenvoudig te verplaatsen en kan hij overal worden geplaatst. Of je nu de caravan wilt verwarmen, de voortent gezellig wilt maken of een kleine kamer behaaglijk wilt maken, deze radiator is de perfecte oplossing. Met een vermogen van 500 Watt zorgt hij voor voldoende warmte om comfortabel te kunnen genieten. Deze oliegevulde radiator is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Met zijn slanke design past hij moeiteloos in elke ruimte en voegt hij een vleugje elegantie toe. De radiator is voorzien van een handige thermostaat waarmee je eenvoudig de gewenste temperatuur kunt instellen. Daarnaast beschikt hij over een oververhittingsbeveiliging, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid. De Eurom Radiator kachel Oliegevuld is een betrouwbare en efficiënte verwarmingsoplossing voor kleine ruimtes.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Eurom Radiator kachel Oliegevuld

De Eurom Radiator kachel Oliegevuld is geschikt voor ruimtes tot 7.937 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Eurom Radiator kachel Oliegevuld wel of niet geschikt.

De Eurom Radiator kachel Oliegevuld beschikt over 3 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Eurom Radiator kachel Oliegevuld is een Petroleumkachel. Het vermogen van deze Eurom Radiator kachel Oliegevuld is 0 tot 500 watt, 500 tot 1000 watt.

De Eurom Radiator kachel Oliegevuld heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De Eurom Radiator kachel Oliegevuld is 10 cm breed, 36 cm hoog en 35.50 cm lang.

De plaatsing van de Eurom Radiator kachel Oliegevuld is: Vrijstaand.