1. Oliekachel
  2. Perel Petroleumkachel, voor buiten, met lont

Perel Petroleumkachel, voor buiten, met lont

4.5/5

Deze Perel Petroleumkachel, voor buiten, met lont is geschikt voor een ruimte tot 30 m². Je hebt de keuze uit 1 warmtestanden. De afmetingen van deze Perel Petroleumkachel, voor buiten, met lont zijn 32 cm breedte, 43 cm hoogte en 32 cm lengte. 

Specificaties Perel Petroleumkachel, voor buiten, met lont

Type heaterPetroleumkachel
Vermogen2500 tot 3000 watt

 

KleurRood
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Perel Petroleumkachel, voor buiten, met lont

De Perel Petroleumkachel is de perfecte metgezel voor buitenavonturen en biedt een betrouwbare warmtebron waar u ook bent. Deze draagbare kachel werkt op gezuiverde petroleum, wat zorgt voor een efficiënte verbranding en een langere levensduur van de lont. Of u nu gaat kamperen, vissen of gewoon geniet van een avondje in de achtertuin, deze kachel zal u warm en gezellig houden. Met een indrukwekkend verwarmingsvermogen van 2600 W is deze kachel in staat om snel een aangename warmte te produceren, zelfs in koude weersomstandigheden. De 4,6 liter tank zorgt ervoor dat u urenlang kunt genieten van een constante warmte zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over bijvullen. En als extraatje wordt een wiek meegeleverd, zodat u meteen aan de slag kunt met het gebruik van de kachel. De Perel Petroleumkachel is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Het strakke ontwerp past perfect bij elke buitenomgeving en voegt een vleugje elegantie toe aan uw buitenactiviteiten. Daarnaast is deze kachel voorzien van handige draaghandvatten, zodat u hem gemakkelijk kunt verplaatsen en meenemen naar waar u maar wilt. Dus waar wacht u nog op? Zorg ervoor dat u altijd warm en comfortabel blijft, ongeacht waar u bent, met de Perel Petroleumkachel.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Perel Petroleumkachel, voor buiten, met lont

De Perel Petroleumkachel, voor buiten, met lont is geschikt voor ruimtes tot 30 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Perel Petroleumkachel, voor buiten, met lont wel of niet geschikt.

De Perel Petroleumkachel, voor buiten, met lont beschikt over 1 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Perel Petroleumkachel, voor buiten, met lont is een Petroleumkachel. Het vermogen van deze Perel Petroleumkachel, voor buiten, met lont is 2500 tot 3000 watt.

De Perel Petroleumkachel, voor buiten, met lont heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Nee en heeft ventilatie: Nee.

De Perel Petroleumkachel, voor buiten, met lont is 32 cm breed, 43 cm hoog en 32 cm lang.

De plaatsing van de Perel Petroleumkachel, voor buiten, met lont is: Vrijstaand.