1. Oliekachel
  2. Zibro LC 300 Petroleumkachel Laserkachel Met CO² sensor

Zibro LC 300 Petroleumkachel Laserkachel Met CO² sensor

4.5/5

Deze Zibro LC 300 Petroleumkachel Laserkachel Met CO² sensor is geschikt voor een ruimte tot 48 m². Je hebt de keuze uit 20 warmtestanden. De afmetingen van deze Zibro LC 300 Petroleumkachel Laserkachel Met CO² sensor zijn 35 cm breedte, 45 cm hoogte en 27 cm lengte. 

Specificaties Zibro LC 300 Petroleumkachel Laserkachel Met CO² sensor

Type heaterPetroleumkachel
Vermogen2500 tot 3000 watt, 3000 tot 4000 watt

 

Kleurblank
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Zibro LC 300 Petroleumkachel Laserkachel Met CO² sensor

De Zibro LC 300 Petroleumkachel Laserkachel Met CO² sensor is een compacte en veelzijdige kachel die perfect is voor het verwarmen van verschillende ruimtes. Of het nu gaat om uw hobbyruimte, schuur, tuinhuis, vakantieverblijf, partytent of andere doeleinden, deze kachel biedt de ideale oplossing. Deze laserkachel is voorzien van een geavanceerde elektronisch gestuurde brander, waardoor hij gemakkelijk en efficiënt te bedienen is. Met slechts een minimale hoeveelheid stroom voor het opstarten, de ingebouwde ventilator en andere functionaliteiten, kunt u snel genieten van een aangename warmte. U heeft geen afvoer of gasaansluiting nodig, waardoor deze kachel uiterst flexibel en draagbaar is. Een uniek kenmerk van de Zibro LC 300 is de CO² sensor. Deze sensor zorgt ervoor dat de kachel automatisch wordt uitgeschakeld wanneer het CO²-gehalte in de ruimte te hoog wordt, waardoor u altijd kunt genieten van een veilige en gezonde omgeving. Daarnaast is deze kachel ook nog eens reukloos tijdens het branden, mits u gebruik maakt van de speciale Firelux Clear brandstof. Dit zorgt niet alleen voor een aangename warmte, maar ook voor een aangename geur. Met de Zibro LC 300 Petroleumkachel Laserkachel Met CO² sensor haalt u een betrouwbare en veelzijdige verwarmingsoplossing in huis.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Zibro LC 300 Petroleumkachel Laserkachel Met CO² sensor

De Zibro LC 300 Petroleumkachel Laserkachel Met CO² sensor is geschikt voor ruimtes tot 48 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Zibro LC 300 Petroleumkachel Laserkachel Met CO² sensor wel of niet geschikt.

De Zibro LC 300 Petroleumkachel Laserkachel Met CO² sensor beschikt over 20 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Zibro LC 300 Petroleumkachel Laserkachel Met CO² sensor is een Petroleumkachel. Het vermogen van deze Zibro LC 300 Petroleumkachel Laserkachel Met CO² sensor is 2500 tot 3000 watt, 3000 tot 4000 watt.

De Zibro LC 300 Petroleumkachel Laserkachel Met CO² sensor heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Ja.

De Zibro LC 300 Petroleumkachel Laserkachel Met CO² sensor is 35 cm breed, 45 cm hoog en 27 cm lang.

De plaatsing van de Zibro LC 300 Petroleumkachel Laserkachel Met CO² sensor is: Vrijstaand.