1. Oliekachel
  2. MaxxHome Olieradiator met Regelbare Thermostaat2 Warmtestanden

MaxxHome Olieradiator met Regelbare Thermostaat2 Warmtestanden

4.5/5

Deze MaxxHome Olieradiator met Regelbare Thermostaat2 Warmtestanden is geschikt voor een ruimte tot 10 m². Je hebt de keuze uit 3 warmtestanden. De afmetingen van deze MaxxHome Olieradiator met Regelbare Thermostaat2 Warmtestanden zijn 33 cm breedte, 38 cm hoogte en 14 cm lengte. 

Specificaties MaxxHome Olieradiator met Regelbare Thermostaat2 Warmtestanden

Type heaterOliegevulde kachel
Vermogen0 tot 500 watt, 500 tot 1000 watt

 

Kleurdonker wit
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de MaxxHome Olieradiator met Regelbare Thermostaat2 Warmtestanden

De MaxxHome Olieradiator met Regelbare Thermostaat is de perfecte oplossing voor extra warmte in verschillende ruimtes. Of je nu een snelle verwarming nodig hebt in de slaapkamer, studeerkamer of zelfs in de garage, deze compacte olieradiator biedt je de flexibiliteit om het overal te gebruiken waar je het nodig hebt. Dankzij het draagbare ontwerp kun je het gemakkelijk verplaatsen naar elke gewenste locatie. Met de regelbare thermostaat kun je de gewenste temperatuur instellen en behouden. Of je nu de ruimte snel wilt opwarmen of een constante warmte wilt behouden, deze olieradiator biedt twee warmtestanden om aan al je behoeften te voldoen. Bovendien zorgt de ingebouwde oververhittingsbeveiliging voor gemoedsrust, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over ongewenste incidenten. De MaxxHome Olieradiator met Regelbare Thermostaat is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Het slanke en moderne ontwerp past perfect bij elk interieur. Met zijn duurzame constructie en hoogwaardige materialen is deze olieradiator ontworpen om lang mee te gaan. Dus waar wacht je nog op? Voeg vandaag nog wat extra warmte en comfort toe aan je ruimtes met de MaxxHome Olieradiator met Regelbare Thermostaat!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de MaxxHome Olieradiator met Regelbare Thermostaat2 Warmtestanden

De MaxxHome Olieradiator met Regelbare Thermostaat2 Warmtestanden is geschikt voor ruimtes tot 10 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze MaxxHome Olieradiator met Regelbare Thermostaat2 Warmtestanden wel of niet geschikt.

De MaxxHome Olieradiator met Regelbare Thermostaat2 Warmtestanden beschikt over 3 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De MaxxHome Olieradiator met Regelbare Thermostaat2 Warmtestanden is een Oliegevulde kachel. Het vermogen van deze MaxxHome Olieradiator met Regelbare Thermostaat2 Warmtestanden is 0 tot 500 watt, 500 tot 1000 watt.

De MaxxHome Olieradiator met Regelbare Thermostaat2 Warmtestanden heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De MaxxHome Olieradiator met Regelbare Thermostaat2 Warmtestanden is 33 cm breed, 38 cm hoog en 14 cm lang.

De plaatsing van de MaxxHome Olieradiator met Regelbare Thermostaat2 Warmtestanden is: Vrijstaand.