1. Oliekachel
  2. Aigostar Oil Monster 33JHH Olieradiator- Oliegevulde radiator Elektrische Kachel

Aigostar Oil Monster 33JHH Olieradiator- Oliegevulde radiator Elektrische Kachel

4.5/5

Deze Aigostar Oil Monster 33JHH Olieradiator- Oliegevulde radiator Elektrische Kachel is geschikt voor een ruimte tot 25 m². Je hebt de keuze uit 3 warmtestanden. De afmetingen van deze Aigostar Oil Monster 33JHH Olieradiator- Oliegevulde radiator Elektrische Kachel zijn 28 cm breedte, 64 cm hoogte en 61.50 cm lengte. 

Specificaties Aigostar Oil Monster 33JHH Olieradiator- Oliegevulde radiator Elektrische Kachel

Type heaterOliegevulde kachel
Vermogen2000 tot 2500 watt, 2500 tot 3000 watt

 

KleurZwart
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Aigostar Oil Monster 33JHH Olieradiator- Oliegevulde radiator Elektrische Kachel

De Aigostar Oil Monster 33JHH Olieradiator is een elektrische kachel die niet alleen functioneel is, maar ook een prachtig design heeft. Met zijn 13 ribben zorgt deze radiator voor een efficiënte en gelijkmatige warmteverdeling in elke kamer. Dankzij de 4 zwenkwieltjes kan de radiator eenvoudig verplaatst worden, zodat je de warmte altijd daar kunt brengen waar je die nodig hebt. Met de regelbare thermostaat kun je gemakkelijk de gewenste warmtestand instellen. Met een krachtige power van 2500W wordt de ruimte snel en effectief verwarmd. Veiligheid staat voorop bij de Oil Monster, daarom is hij voorzien van een omval- en oververhittingsbeveiliging. Zo kun je met een gerust hart genieten van de warmte die deze radiator biedt. Niet alleen is de Oil Monster functioneel en veilig, hij heeft ook handige extra's. Zo is hij uitgerust met een snoeropbergruimte, zodat je geen last hebt van losse kabels. Daarnaast zorgen de bredere uitsparingen ervoor dat de lucht zich sneller verplaatst, waardoor de ruimte sneller wordt verwarmd. En als de gewenste temperatuur is bereikt, schakelt de Oil Monster automatisch uit. Met de Aigostar Oil Monster 33JHH Olieradiator geniet je van een comfortabele en warme omgeving, waar je ook bent in huis.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Aigostar Oil Monster 33JHH Olieradiator- Oliegevulde radiator Elektrische Kachel

De Aigostar Oil Monster 33JHH Olieradiator- Oliegevulde radiator Elektrische Kachel is geschikt voor ruimtes tot 25 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Aigostar Oil Monster 33JHH Olieradiator- Oliegevulde radiator Elektrische Kachel wel of niet geschikt.

De Aigostar Oil Monster 33JHH Olieradiator- Oliegevulde radiator Elektrische Kachel beschikt over 3 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Aigostar Oil Monster 33JHH Olieradiator- Oliegevulde radiator Elektrische Kachel is een Oliegevulde kachel. Het vermogen van deze Aigostar Oil Monster 33JHH Olieradiator- Oliegevulde radiator Elektrische Kachel is 2000 tot 2500 watt, 2500 tot 3000 watt.

De Aigostar Oil Monster 33JHH Olieradiator- Oliegevulde radiator Elektrische Kachel heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De Aigostar Oil Monster 33JHH Olieradiator- Oliegevulde radiator Elektrische Kachel is 28 cm breed, 64 cm hoog en 61.50 cm lang.

De plaatsing van de Aigostar Oil Monster 33JHH Olieradiator- Oliegevulde radiator Elektrische Kachel is: Vrijstaand.