1. Oliekachel
  2. Zibro Laserkachel LC-DX 32

Zibro Laserkachel LC-DX 32

4.5/5

Deze Zibro Laserkachel LC-DX 32 is geschikt voor een ruimte tot 48 m². Je hebt de keuze uit 28 warmtestanden. De afmetingen van deze Zibro Laserkachel LC-DX 32 zijn 37.60 cm breedte, 43 cm hoogte en 29.60 cm lengte. 

Specificaties Zibro Laserkachel LC-DX 32

Type heaterPetroleumkachel
Vermogen3000 tot 4000 watt

 

KleurZilvergrijs/antraciet
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Zibro Laserkachel LC-DX 32

De Zibro Laserkachel LC-DX 32 is een innovatieve verwarmingsoplossing die gebruikmaakt van geavanceerde technologie. Met zijn elektronisch gestuurde brander zorgt deze kachel voor een efficiënte en comfortabele warmteverspreiding in elke ruimte. Of je nu thuis bent, op kantoor of in een vakantiehuisje, deze kachel biedt altijd de perfecte temperatuur. Naast zijn indrukwekkende prestaties heeft de Zibro Laserkachel LC-DX 32 nog meer te bieden. Dankzij de ingebouwde ventilator wordt de warmte gelijkmatig verspreid, zodat elke hoek van de kamer wordt verwarmd. Bovendien is er geen afvoer of gasaansluiting nodig, waardoor je de kachel gemakkelijk kunt verplaatsen en installeren waar je maar wilt. Een ander voordeel van deze kachel is dat hij reukloos is tijdens het branden. Dit zorgt voor een aangename en gezonde omgeving zonder vervelende geurtjes. Met de Zibro Laserkachel LC-DX 32 geniet je niet alleen van de warmte, maar ook van de rust en comfort die het biedt. Investeer vandaag nog in dit hoogwaardige verwarmingsapparaat en maak je leven aangenamer en gezelliger.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Zibro Laserkachel LC-DX 32

De Zibro Laserkachel LC-DX 32 is geschikt voor ruimtes tot 48 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Zibro Laserkachel LC-DX 32 wel of niet geschikt.

De Zibro Laserkachel LC-DX 32 beschikt over 28 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Zibro Laserkachel LC-DX 32 is een Petroleumkachel. Het vermogen van deze Zibro Laserkachel LC-DX 32 is 3000 tot 4000 watt.

De Zibro Laserkachel LC-DX 32 heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Ja.

De Zibro Laserkachel LC-DX 32 is 37.60 cm breed, 43 cm hoog en 29.60 cm lang.

De plaatsing van de Zibro Laserkachel LC-DX 32 is: Vrijstaand.